anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Retrasa, urata, proasta, singura. Sperante?!

Răspuns Câştigător
cami
| cami a răspuns:

Tu retrasa? Mi se pare ca esti de-o a naiba indrazneala.
Urata? ti-am vazut pozele, multee sunt invidioase.
Proasta? Iar de cele care vor sa se marite de la 16 ani, ce mai spui? mi se pari o fata cu capul pe umeri.
Singura? no problem. Multi te plac, dar sunt timizi.
Sperante? Ohooo.

35 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Sincer, nubig grin. Dar cred ca te subestimeziwinking.

| monyk a răspuns:

Urata nu cred ca fiecare e frumos in felul lui, proasta nu prea as crede este doar o falsa impresie, retrasa...cu mai multa incredere si speranta se poate trece peste timiditate, si singura...pai poti sa cauti pe cineva, daca stai si nu faci nimic normal k nu ai sanse, dar daca iesi, iti faci cat mai multi prieteni, vb cu fete si baieti, daca ai mai multa incredere sigur k nu vei mai fi singura, sperante.normal,pentru k speranta moare ultima, e bine sa speri pentru ca nu cred ca e chiar asa, viata e frumoasa doar ca trebuie sa stii cum sa o faci mai frumoasa, eu iti doresc sa fi fericita si sa ai parte de tot ce e mai bun pentru tine, bafta, ceau.

| valy a răspuns:

Da.mai sunt si baieti pe lumea asta care se uita la frumusetea interioara...ca aia exterioara dispare cu timpul.incearca si tu te aranjezi...sa iti faci un prieten. o prietena...si ai sa vezi ca totul o sa fie bine:*

| daii a răspuns:

Retrasa?! si ce daca?
Urata?! toti suntem frumosi in felul nostru, toti suntem unici!
Proasta?! nu prea cred. Cine ti-a zis asta?oh go on
Singura?! se poate, dar stai linistita fiecare are un suflet pereche.
Sperante?! Daaaa!
Nu-ti mai insira "defectele". Fii optimistawinking, totul va fi bine.Crede-ma!

by daiiwinking

| cioko19 a răspuns:

Buna,@Delight!

Parerea mea e ca nu ai incredere in tine, nu esti optimista.
Ai doar pareri rele despre tine, dar cred ca daca cineva te cunoaste intr-adevar, asa cum esti tu de obicei, sunt sigura ca nu este de acord cu tine.
Da, speranta este pentru toata lumea. Fi optimista, doar atat! Ai mai multa incredere in tine si se vor rezolva toate.

Succes.

| c0rn3l1uss a răspuns:

Retrasa? estu tru:))
Urata...nu cred:)
Proasta...toti suntem:(
Singura...www.martimoniale.ro

Succes!

| kittykat a răspuns:

Desigur nu ce e in exterior conteaza... poate ai trecut printr-o perioada mai dificila de aceea te consideri asa cum te consideri. Deci capul inainte si mergi mai departe

| Gabystelistu95 a răspuns:

Cred ca esti suparata si cam nervoasa nu?

| St!L a răspuns:

@delight probabil asta e doar in imaginatia tatongue... Pune si u o poza cu u la prifil...Nu cred ca toata lumea s-a nascut frumoasa .mai ales ca asta nu conteaza .tot ce conteaza e doar comportamentul si felul tau de a fi...cine te place te place pentru ceea ce esti si nu pentru felul in care arati.
Mai asteapta putin si o sa intalnesti o persoana exact in momentul in care te astepti cel mai putin!
Capul sus si mergi mai departe.viata e frumoasa, nu are sens sa iti bati capul cu asta!

auran
| auran a răspuns:

Toti avem si astfel de momente in care obisnuim sa ne facem un autoportret nu prea ingaduitor dar, acesta dispare cand reapare speranta...

| papatukjatlekjulk a răspuns:

Cred ca fiecare e frumos in felul lui, prost, nu e o stare permanenta, totul depinde de tine sa te culturalizezi, retrasa? sigur vei gasi persoane la fel ca tine si vei iesi din carapce. Singura? Stai linistita, fii sociabila si nu iti mai fa griji de cum arati sau de pozitia ta in societate. Sunt multe persoane foarte asemanatoare cu tine!

!

| yuli10 a răspuns:

Marea ta problema e de fapt neincrederea.

| BUBULINA a răspuns:

Esti frumusica focccccccccccc
:X:X
restul nu stiu
dar noi stiam sa te incurajam. dar cel mai bine e sa te incurajezi tu singura!

| Orannginna a răspuns:

Proasta nu, aminteste'ti, esti membru al comunitatii TPU!
Urata nu stiu... dar nu prea imi vine sa cred
Retrasa nici atat...ai indraznit sa postezi intrebarea
Iar singura nu ai cum...suntem aici!

Si da, poti sa speri! happy

| ATB a răspuns:

Sperante sunt nenumarate. Nimeni nu e perfect si nu toti aratam super bine, nu cred ca esti urata s iti vei gasi un prieten care sa il iubesti asa cum e si el te va iubi asa cum esti. Proasta nu esti!, probabil ai facut o greseala sau mai multe. greseala inseamna o experienta in plus care nu o vei repeta. sau nu de multe ori. sa iti zic ceva pentru care consider ca nu esti proasta desi ai scris asta: prostii nu isi dau niciodata seama ca sunt asa (Esti atat de prost incat sa iti dai seama de asta) ca un fel de banc. retrasa: fa un pas. da-mi un mesaj si putem vorbi pe mess. La vitta e bella and life is funny.

| Betty18 a răspuns:

Esti retrasa? poate doar niste prieteni cu mult tupeu te vor mai sckimba, dar sa nu te indemne la rele(droguri; f***t; hotii etc)
urata? incearca machiajul sau operatiile estetice(daca ai bani)
proasta? asta e n-ai ce face
singura? poate vei gasi pe cineva, exista pentru fiecare jumatatea
sperante? nu stiu depinde de fiecare persoana...eu una sunt mai realista si in ceea ce ma priveste pe mine eu nu cred ca exista asa ceva... poate ai tuh mai mult noroc

succes

| Haydee a răspuns:

Speranta? Stilul tauwinking

| paul0013 a răspuns:

Nu te cred! probabil ca esti foarte trista si din aceasta cauza spui asta... daca e asa iti recomand sa mergi tot inaine si intotdeauna exista sperante...

| sTeFaN. a răspuns:

Da! Indiferent ca esti frumoasa sau urata prietenii te accepta asa cum esti... Dar ai o problema.esti singura."singura" din punct de vedere sentimental sau singura fara prieteni? E bine sa fii si mai retras decat tupeist nesimtithappyGaseste-ti prieteni care sa te placa asa cum esti indiferent ca esti urata sau frumoasahappy

| sTeFaN. a răspuns:

Criticul nu fi rau cu fatasadprobabil e suparata

| sTeFaN. a răspuns:

Defapt...ai dreptate @criticulhappycum a zis @monyk16 fiecare e frumos in felul luihappy

| vykkusor a răspuns:

In orice om exista frumusete, chiar daca tu nu o vezi...
Uneori sufletul coteaza cel mai mult...Incearca sa te iubesti mai mult pe sine si incearca sa te autoapreciezi mai mult...succes.pa

| denisa0906 a răspuns:

Urata pe drequwinking orice femeie sau fata e frumoasa in felul ei lolstraight face ce prostii vb nu va mai considerati asa... aveti mult de pierdut.(ma refer la fele astea care vb asa ca tine) tongue

| mikella a răspuns:

Da fiecare are jumatatea lui(retras, urat, prost si singur)

| lora_9285 a răspuns:

Cand esti retrasa este putin mai greu sa-ti gasesti prietenii.
Urata? Fiecare om isi gaseste perechea. Toti oamenii sunt frumosi in felul lor.
Proasta? Nu toti sunt destepti.
Singura? Nimeni nu este singur. Ori daca nu ai iubit asa crezi ca trebuie sa te consideri?
Concluzia este ca, fiecare om indiferent cate defecte ar avea, nu trebuie sa se desconsidere. Nimeni nu este perfect! In aceasta lume toti merita o sansa.

| yoyo_4559 a răspuns:

Da` ce parere proasta ai despre tine laughing
hellaau, fii si tu mai optimista!
gandeste pozitiv. incearca sa treci peste.
si imi place foarte mult raspunsul lui nicibatting eyelashes
sunt de acord in totalitate cu ea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1. Putin tupeu
2. Un chirurg plastic
3.Invata
4.Cauta pe cineva...
Sperante...Nu!rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce te desconsideri in felul asta?! Gandeste'te ca daca tu nu ai o parere buna despre tine atunci cine are?!
Retrasa, asta se poate rezolva foarte usor, lasand la o parte timiditatea!
Urata, gandeste'te ca frumusetea vine din'nauntru, si in plus fiecare om e frumos in felul lui. Daca mie nu imi place ceva nu inseamna ca nici tie nu iti place nu?! Asa e si cu frumusetea, unii te vad frumoasa altii mai putin frumoasa!
Proasta, hai sa fim seriosi, daca erai proasta nu putea sa legi 2 cuvine!
Singura, ce nu ai familie? Nu ai nici o prietena? Atunci cand nu le vei avea pe toate astea atunci sa spui cand esti singura!
Deci da, exista sperante si inca foarte multe spernate...trebuie doar sa crezi si sa nu te mai desconsideri!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@sTeFaN...nu exista o asemenea persoana!
Daca ea se considera asa...nu ii mai dau sperante.

Întrebări similare