Vorbeste cu mama ta si viziteaza un ginecolog, stiu ca-ti este rusine, dar in cazul asta e spre binele tau.
Ai sindromul..de asta sincer nu am auzit ..presupun doar că te simți bine pe moment și regreți pe urmă.
În legătură cu durerea ta se poate asocia cu răceala la ovare, nu știu cât de mult ai introdus markerul, dar ca să fiu sincer cu tine markerul are o etichetă nu e doar plastic... Și după spălare pot rămâne bacterii, nu strica dacă-l opăreai înainte sau poate un prezervativ pe marker ar fi ajutat
Cred că îți trebuie spălături vaginale cu ceai de mușețel, poți căuta site-uri cu medici pentru problema ta și mai e un user care știa despre aceste lucruri...
Sunt okey. Si sindomul nu este absolut deloc placut e ca un cosmar. Adica nu te poti concentra la nimic si am intrat in depresie din vina lui, viata mea sociala s-a dus de rapa si trebuie sa apelez la un psiholog dar refuz asta. E ceva ce nu pot controla si intr-o perioada m-a convins ca sunt o tarfa. Am avut cateva gandiro sinucigase. Dar a trecut. E greu sa ma accept.
Hey te înțeleg nu ești singura care trece prin asta. Târfă pentru gândurile tale, nu te poți numi decât dacă ajungi la un act sexual cu mai mult de un băiat.
Psihologul te poate ajuta doar cu sfaturi, restul acțiunilor și greului depind de tine, iar gândirile tale sinucigașe nu le aplica indiferent cât de greu îți va fi. ai făcut și lucruri bune și-n plus toți avem o promblemă care ne facem să ne simțim prost de existența ei.
Asexualitatea nu are prea mare impact asupra gradului tău de excitabilitate sau a fanteziilor, adică poți trăi o viață singur/ă și să prezinți aceiași situație
Cred că cauza principală a avut loc în copilărie și te-a afectat emoțional la nivel de subconștient, e doar o presupunere, doar tu poți să-mi confirmi sau infirmi.
Deci nu plânge cineva acolo sus te iubește, fi tare!
Du-te la un psiholog, te poate ajuta. Ti-am zis, lasa rusinea si spune-le parintilor, altfel nu rezolvi nimic. Pana la urma sunt parintii tai. Tu le spui unor strainii ceea ce te macina ( noi fiind straini ) dar nu le spui parintilor tai? Eu zic sa nu mai stai pe ganduri si du-te la mami si trage-o putin de maneca spunandu-i "Trebuie sa vorbim ceva".