Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3172966intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
MediaDOT.ro
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
25 Oct
SATI 299.651AFISARI
194.248VIZITE
177.427V. UNICI

Buna! Am si eu o intrebare.Trebuie sa-mi fac un cont bancar la Banca Transilvania si nu stiu cum sa procedez.Stiti cumva trebuie sa platesc ceva cand il fac? Ce imi mai trebuie in afara de buletin? URGENT! Multumesc!Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
  • 3 răspunsuri RSS raspunsuri)
  • a răspuns:
    Deschiderea unui cont, cat si cardul pe persoana fizica la aceasta banca sunt gratuite.Trebuie doar sa ai buletinul si eventual daca doresti sa depui o suma de bani.Internet banking-ul este si el aproape gratis, 1 leu/luna taxa de administrare.
  • a răspuns:
    In plus de ce a spus ASIGURATORUL daca soliciti si card retragerile de la bancomat sunt fara comision, de asemenea nu se comisioneaza depunerile in contul tau de catre alte persoane (de exemplu ING percepea un comision de 8 lei si BCR de 4 lei pentru aceasta operatiune). Banca Transilvania este banca din Romania de ofera cele mai bune conditii pentru conturile curente ala persoanelor fizice.
  • a răspuns:
    De ce nu te duci tu la cea mai apropiata sucursala si sa ti se ofere de acolo directe toate detaliile pentru aceasta intrebare!?laughing)