Poti incepe mici afaceri, un magazin alimentar de haine..., imobiliare sunt o investitie pe termen lung iar din imobiliare daca te pricepi poti scoate bani foarte frumosi.
Cumpara o garsoniera sau un apartament si dao cu chirie cu un prez bun la luna ...cumparati o masina
Locuiesc in Bucuresti, nu-mi ajung banii pentru un apartament
Da nu neaparat in Bucuresti
Eu iti spun ce as face eu. Cumpara o garsoniera ieftina, aranjeaz-o si da-o in regim hotelier. Am un prieten care a facut asta cu 3 garsoniere si castiga bine fara sa munceasca de fapt.
Buna ziua! Va propun o noua companie care necesita investitii, dar este 100% sigur, ca daca chiar compania se inchide sau nu mai plateste dvs va puteti intoarce banii inapoi, de la 1000$ investiti si mai mult inchei contract cu compania, poti primi de la 0.9% pana la 3.58 % zilnic din suma investita.Compania este deschisa din 2012 si lucra doar cu persoanele juridice acum din 2016 a inceput sa lucreze si cu persoanele fizice. Un exemplu daca investiti suma de 1000$ incheiati contract cu compania pe 70 zile pe cit timp este valabila investitia, timp de 70 zile dvs primiti 1358$ venit pasiv si compania intoarce inapoi suma investita, adica 1000$, suma minima pe care o puteti investi este 100$ suma maxima 50.000$. Va intereseaza?