anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Saulut TPU! Dau funda! AM 13 ani, sunt din buzau si vreau sa strang bani >- Pai cam 650RON (NU-S deloc pretentios >:-) si am mai multe ocazii si anume:
1.Parintii mi-au spus ca daca nu ma mai duc la meditatii la matematica si iau numai 8, 9 si 10 la mate imi dau 40 lei pe saptamana(exact pretul meditatiilor) da dar exista o mica, mare problema profu de mate daca nu ma mai duc la meditatii sa-i dau bani nu ma scoate de sub 7 si nu am ce face.
2.La craciun sa-i cer "Mosului" bani in loc de parfumul PRADA sau DeMARCO care mi-l aducea si s-o colind pe mamaia si sa cant la multi ani de ziua ei(aceste lucruri le voi frace, voi ce ziceti sa le fac?)
3. Mi-a spus mamaia ca daca i-au premiul 1 la scoala o sa imi dea 20 de mil iar mama o sa-mi dea 5 mil si cu 2mil jum din pusculita se fac 27 mil jum dar eu vreau sa-mi cumpar un telefon pana-n februarie si aveti vreo idee pentru a ma ajuta?

Răspuns Câştigător
| boombonica a răspuns:

1. deci... sa iei premiul 1 nu prea cred dar ancearca laughing 2. cea mai buna varianta e sa renunti la parfum de craciun, si daca chiar o sa poti si vrei ancearca sa renunti la meditatii.

4 răspunsuri:
| negru30 a răspuns:

Eu nu ti-as da nici un ban recompensa Daca inveti o faci pentru tine Asa se practica acum? Ti-as cumpara ceva daca meriti

| ZvT a răspuns:

Piţiponc mic ce eşti. Pe mine nu mă interesează câţi bani iţi dă ţie mă-ta. Dacă ştii matematică cât ştii română, 7 e prea mult pentru tine.

| anonim_4396 explică (pentru ZvT):

Esti cam prost ca sa pui raspunsuri pe TPU mai bine taceai ca deaca taceai filozof ramaneai desteptule

| XxXNotForKiidsXxX a răspuns:

Mai simplu ar fi ca in loc de un parfum sa-i ceri lui "mos craciun" un tel