Trebuie sa iti tai virfurile si dupa sa folosesti ulei de racin, pentru ca el ajuta sa nu sa se despice firile dar nu sa le refaca...
Firele despicate se tund, uleiul de ricin ajuta sa nu se degradeze mai mult parul iar in legatura cu cresterea...nu te astepta la minuni
Uleiul de ricin intareste radacina firului de par, nu repara nimic. Uleiul de argan ajuta pentru combaterea si prevenirea firelor despicate.Le-am incercat pe amandoua si sunt bune, dar fiind produse naturale trebuie sa le lasi mult timp sa actioneze, ore bune...nu te gandi ca iti dai doar 1 data si gata parul tau e reparat ca prin minune.
Da, este bun, dar foarte cunoscut pentru fire despicate este Serul pentru fire despicate de la Avon, gama Advance Techniques. Este foarte bine vandut produsul si se pare ca are efecte benefice, vizibile.
Imi poti spune daca il pot lua de pe vreun site si cam cat costa . multumesc :**
Cred ca il poti cumpara de pe www.avoncosmetics.ro, costa 20 lei, sau as putea sa-ti trimit unul prin posta.
Marya are dreptate! Daca nu il tunzi virele o sa se despice si mai tare!
Uleiul de ricin nu ajuta la firele despicate, este doar pentru crestera si densitatea parului. Daca nu vrei sa-ti tunzi parul poti sa te dai cu un balsam de par :Gliss eu il folosesc de un an si functioneaza este cu keratina si da roade
Deci, daca vrei sa nu ai fire despicate, taie putin varfurile si parul va creste sanatos. Nu mai folositi toate porcariile, de asta nu aveti un par frumos si sanatos. Si acele varfuri despicate, le aveti de la placa, undulator. Funda? :*
Eu nu folosesc ondulator, placa, uscator, instyler si alte tampenii. Parul meu e scurt, foarte scurt, deoarece mi-am taiat firele in vara, cand erau despicate, s-au despicat din nou, si nu am chef sa il tai! de asta ma interesez. Asa puteam si eu sa ma duc, il taiam, ramaneam cu un par de 1 cm si nu mai intrebam . sincer, nu m-ai ajutat deloc... Vroiam doar sa stiu daca uleiul de ricin regenereaza parul
NVSCS555 întreabă: