De pe notino daca e mai ieftin. Da, sunt originale toate produsele pe care le au.
Notino e site profesionist. Cine nu ar cumpăra de pe acest site?
Oricum Sephora e ca Apple, deci cumpără-l de pe Notino în orice caz
E prea mare să vândă fakeuri zic eu. La sephora oricum sunt exagerat de scumpe toate. Și pe elefant au tot pe la 150 dacă ai mai multă încredere
Am luat fondul de ten Estee Lauder de pe site-ul Notino deja de doua ori, la preturi decente, intr-adevar. Produsele sunt originale, iti pot garanta acest lucru in urma folosii fondului de ten si nu numai. Cateodata, in cazul magazinului Sephora, platesti brand-ul, expunerea, popularitatea etc.
Mulțumesc pentru răspuns! Mai am o întrebare și anume ca eu nu știu ce nuanță am....cum o nimeresc? Sa merg in Sephora și sa il testez și îl cumpăr de pe Notino?
Sa stii ca eu mi-am ales nunata dupa multe cautari pe internet. Gasesti info utile despre fete care il folosesc, recenzii si multe poze, ce te vor ajuta sigur. Am evitat sa merg in magazine, caci nu imi place modul cum interactioneaza fetele de acolo. Sunt un pic prea insistente si nu la modul pozitiv. Incearca sa cauti folosind cuvinte cheie precum: how to choose the correct Estee Lauder foundation. Este doar un exemplu. Mult succes!