TPU Blog

Se aud tobele, cortina TPU Hall of Fame se pregăteşte să cadă şi… Utilizatorul Anului 2010 al TPU este:

hall_of_fame_imagine2Felicitări!

În plus, am vrea să acordăm o menţiune specială pentru Cretaker, din partea echipei TPU, pentru toate benzile desenate cu care ne-a amuzat în 2010, pentru talent, simţ al umorului şi iniţiativă. Felicitări! 🙂

Iată care au fost nominalizările:

1. NOname:  235 de nominalizări

2. Bacemi: 97 nominalizări

3. Legiuitoarea: 13 nominalizări

4. Brigaela: 12 nominalizări

5. Cretaker: 10 nominalizări

6. Onutzu: 7 nominalizări

7. April: 5 nominalizări

8. Abh: 3 nominalizări

9. Denise, justme, I’m Perfect(a), harciog, Matrafoxat, kongeriket, Andrєєa, Romancuta, Bella: 2 nominalizări

10. Psiholoaga, Ursulica, SoL, ioandelasal, Reea, Mirunica1, mariana, selena54, Andrushka, Nony, Antonia, Bloondyna, Kronstadt, deliutza, FLAV, marrr, Hapciu, DaRiUsMaN13, IceShadow, 3ll3nu, KryssyCullen, eluveitie, Elianna, Softcristi, shtephie, Mumoasa, onlytiff, GânduriAlbe, DjAly, Nicoleta: fiecare cu câte o nominalizare

Aici s-au făcut nominalizările.

Notă: Am luat în considerare doar nominalizările care ofereau şi argumente pentru alegerea făcută, în plus, am eliminat motivele alegerii care nu erau valide (ex. îl votez pentru că aşa vreau, o votez pentru că mi-e prietenă etc.). Autonominalizările au fost şi ele eliminate din numărătoarea voturilor.

Felicitări NOname, Bacemi şi Legiuitoarea! Felicitări tuturor utilizatorilor TPU, celor nominalizaţi şi celor care au votat, care s-au implicat activ în nominalizare.

Mulţumim tuturor că aţi fost alături de TPU în 2010.

Vom trimite în curând şi premiile către câştigători (primii trei clasaţi plus menţiunea specială).

Stela, admin TPU.ro

84 thoughts on “Utilizatorul Anului TPU 2010 este…

  1. Mi-e greu sa vad pe aceeasi “treapta” pe Brigaela si pe NOname. Dihotomie prea mare, dar asta e votarea.
    Ma surprinde numarul de voturi primit de Brigaela si de psiholoaga, dar se explica prin segmentul de varsta al votantilor majoritari. Sa ne bucuram ca nu au si drept de vot la alegerile prezidentiale/parlamentare…

  2. Felicitări NOname ! Nu băga în seamă toate răutăţile . Nu ai cum să fii simpatică tuturor , dar să ştii că majoritatea te apreciază .
    Mult succes în continuare !

  3. Felicitari NOname!
    Stiam ca vei castiga, eram sigura.
    Esti una dintre preferatele mele de pe acest site.
    Sarbatori fericite!

  4. Uau, uau, uau, a trecut un an ??!!
    Felicitari castigatoarei/rului, dar si celor care au ramas fideli site-lui.
    Craciun fericit tuturor ! 🙂

  5. Chiar va place sa transformati totul intr-o telenovela?
    Stiti, nu mai sunt de muuuult timp user activ pe site, de abia daca imi amintesc de NoName. Nu cred ca ea ar fi trebuit sa castige, dar asta e. Se gandeste cineva in clipele aceastea cum se simte fata aceasta? Nu cred…
    Este extrem de urat ce faceti!

  6. Silvia, daca ar fi ales admin-ul pe cineva sigur s-ar fi gasit multi nemultumiti. Asa, a decis sa desemneze comunitatea user-ul anului. Asa nu e bine, nici asa. Daca NoName este populara asta inseamna mult. Inseamna ca are o activitate bogata pe site.
    Sigur ca exista persoane pe site mult mai culte (=> si mai invarsta), dar acesta nu este un concurs de inteligenta.
    Eu cred ca asta trebuie voi sa intelegeti…

  7. Felicitari NOname. Oricum tu meritai acest premiu deoarece esti foarte activa si dai raspunsuri foarte bune nu cum fac alti cu Copy+Paste. Felicitari si sa aveti Sarbatori Fericite~!~

    Cu drag Dan Andrei(MaievShadowsong)

  8. Eu una nu am nimic cu Noname are raspunsuri chiar bune dar mai erau multe persoane care meritau dar nu uitati un lucru pe care il omiteti multi chiar voi ati aleso prin voturi.si ce va deranjeaza ca ea este userul anului .userul anului este ,,ca o funda mai mare” dupa un timp toata lumea va uita nu va faceti griji.Felicitari tuturora pentru munca depusa pe acest site si incercati sa mentineti Tpu un site bun in care sa ajutati oameni iar cu acei useri ,,fantoma” putem sa ii eliminam.

  9. Deci nu inteleg un lucru am scris un comentariu mia aparut iar acum nu mai este,nu am jignit pe nimeni nici nu am fost contra lui Noname si totusi nu mia aparut….frumos tpu nici macar utilizatori nu mai au dreptul la cuvant .

  10. felicitari NOname.
    Bacemi este urat ceea ce ai facut si nu este prima data cand te pretezi la astfel de magarii. de ce vrei sa fii mereu in frunte daca nu esti capabil? sus ajungi urcand, urcand, urcand … nu dintr-o data si nu fara munca.

  11. Felicitari.
    Un utilizator logat de 8 luni poate ajunge “utilizatorul anului” ..cum se poate asa ceva?
    sunt uni de multiiiiii ani aici care isi fac bine treaba si sunt mai vechi.
    Ma rog :-j am observat ca pe site-ul asta sunt bagati in seama populari cei care ne dau raspunsuri la caterinca,iar cei seriosi sunt considerati nepopulari:)

    La multi ani!

  12. Nici eu nu mai sunt user activ de ceva vreme.Nu pentru ca nu vreau, ci pentru ca acum cu scoala nu mai am timp.
    Sunt de acord cu lora bro ardnaxur izabella03 luciana etc. Pur si simplu nu e corect sa castige Noname.Chiar nu am NIMIC cu ea, imi e simpatica.Dar e ca si cum ai castiga o cupa la fotbal jucand doar 4 meciuri, ca si cum ai lua 10 pe linie la scoala mergand jumatate de semestru.Nu e corect! Am sa ma retrag si eu de pe site , pentru ca aici nu mai e locul meu.Se aproba muulte intrebari gen “cine ghiceste nush ce are funda”(ca sa nu mai spun ca la intrebarile astea se ingramadesc toti sa raspunda dar la intrebari venite de la useri care chiar au nevoie de ajutor abia raspunde unu).

    Mi-e dor de Raluca!

  13. Am vazut postarea lui Zazu (care m-a citat) doar astazi. Acum inteleg un mesaj al lui NOName care suna a repros un pic. Eu nu va cunosc, eram atunci de 3 zile asa cum a remarcat si Zazu asa ca nu pot fi acuzat de partinire. Am citit ceva pe iaci si am formulat o parere. Postarea mea nu mai apare in intregime, nu ma supar ca nu vreau sa ma remarc aici, am facut-o in viata de zi cu zi. Zazu, eu am formulat o opinie bazata pe ceva experienta si pe faptul ca si eu am avut o echipa pe internet si in alte locuri “virtuale”.

    Eu nu pot critica pe nimeni, nu am facut-o, era o constatare care se dorea a fi obiectiva, nu trebuia sa se simta nimeni. DA, e pacat ca o persoana cum este Brigaela nu a fost votata de mai multi daca v-a ajutat atat de mult. Atesta o “indiferenta” care doare si va asigur eu ca nu s-a simtit bine sa vada atat de putine voturi… Nu o cunosc, dar ma pricep la oameni destul de bine. comunic mult in viata reala, sunt apreciat si nu am nevoie de fundite aici.

    Felicitarile mele celor care stau atat de mult timp sa ajute, eu nu va stiu trecutul decat din povestirile voastre, dar e pacat sa fiti atat de incrancenati acum. ardnaxur1961 m-a ajutat cu o postare in privinta unei persoane certate cu bunul simt. Are dreptate si el ca nu e bine sa se transforme totul intr-o cresa de copii care debiteaza toate enormitatile aici pe un site pe care VOI l-ati facut frumos, eu DOAR l-am gasit.

    E pacat sa pierdeti echipa veche si consider ca toti cei implicati ar trebui sa stea de vorba si cu Brigaela. Se va simti mai bine. Nu stiu de ce e mai putin activa, dar daca are si EA acum o suparare, ar trebui ascultata, inteleasa. Ca e de-a voastra, e veche pe aici.

    Un sfat: ar trebui sa faceti o exceptie si sa puneti 2 utilizatori ai anului 2010 pentru merite deosebite.

    Va asigur ca nu am stat de vorba cu nimeni in particular referitor cele scrise de mine acum sau in trecut, sunt o persoana cu capul pe umeri care a luat multe decizii in viata si va mai lua. Mereu imi voi spune punctul de vedere onest, direct, civilizat.

    Comunicarea, dialogul, intelegerea vor mentine echipa veche alaturi de alta noua. Cine stie? Nu aveti incredere unul in altul? Sunt eu neutru dispus sa ajut. NU am id-ul lui NOName, Brigaela etc. NOName era sa se supere aiurea pe mine pentru o interpretare deplasata. Exista nelamuriri, ma intrebati, raspund cu placere. Nu mai fiti incrancenati, iar cei mai tineri macar ii pot asculta un pic pe cei mai in varsta si, apoi, sa decida ce vor.

    NU stricati ceea ce ati cladit, e PACAT!

    Cu simpatie,
    MihaiFlorian

  14. Felicitari lui N0name, chiar cred ca merita acest premiu multe felicitari celorlalti participanti poate la anul va fi norocul altcuiva.Inca o data felicitari lui N0name.

  15. Da, eu tot nu stiu care e utilizatorul anului, in fine, nu prea am inteles.
    Oricum felicitari , si felicitari tuturor utilizatorilor ai acestui site, pentru e mare lucru sa faci parte din acest colectiv.. mai ales si sa fi activ, sa te implici.

    La multi ani!

  16. @ZAZU ai foarte mare dreptate.
    Totusi nu am inteles ce ai vrut sa zici, dar printre ultimele propozitii ai zis ceva, ceva important.
    Totusi a-si incerca sa dau cateva comentarii comentariului tau dar nu pot, pentru ca e cat se poate de real si normal si pt unii poate abia acum e ,, WAKE UP WE ARE IN THE REALITY” . iN FINE, scuze pt pleonasmul ,,comentarii comentariului” .

    Mai am ceva de adaugat:
    – Am observat ca pe acest site multe persoane stau degeaba, adica nu ma refer ca nu ,,muncesc” cum s-ar zice, ca altii care isi cauta intrebari pentru a fi utili pt ceilalti, nu ma refer chiar la asta, desi e si asta un apropo, ma refeream la faptul ca… multi stau pe site, pun intrebari ciudate, la misto, si cand dau cate un raspuns isi gasesc intotdeauna vreo parte din intrebare pt a face misto.
    Si treziti-va la realitate fratilor, o fi Bacemi nominalizatul nominalizatilor, dar si el contribuie la ce am scris mai sus.

    Cam putin mai putin de jumatate din raspunsurile lui , sunt la misto. Serios!

    Aaa si pt cei care au comentarii la ce am zis eu, va rog , aici nu e vorba despre invidie, fiindca pentru mine nu reprezinta mare lucru sa am un patrat portocaliu sau sa am fundite peste fundite, ci faptul ca ii pot ajuta pe altii si altii ma pot ajuta pe mine este deajuns. Acum daca pers respectiva crede ca raspunsul il ajuta, e treaba lui daca da click sau nu pe o simpla fundita.

    Pa-pa, si … te rog, daca ai ceva de zis, nu la adresa mea, gandeste, vorbeste singur, gandeste, dar totusi nu posta.

  17. Eu sincer nici nu stiam ca s-au ales, nici nu am dat vreun vot, pentru ca … e cam ciudat sa votez o persoana dintr-o multime de oameni.. fiindca multi sunt foarte buni.
    Cel/ cea mai bun/a, nu stiu cine e , dar… cred ca TPU a facut alegerea cea buna nu? Daca e chiar un TPU nu un NPN ( nimeni pt nimeni)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.