TPU Blog

Alătură-te UNICEF şi lui Gheorghe Hagi pentru susţinerea campaniei de strângere de fonduri “Viitorul copiilor începe la şcoală” în perioada 13 decembrie – 15 ianuarie. Destinată prevenirii abandonului şcolar, campania va avea ca punct central microsite-ul sustineunicef.ro şi va fi axată pe strângerea de fonduri şi donaţii online, UNICEF România deschizând astfel un nou canal prin care facilitează strângerea de fonduri pentru proiectele sale.

Despre campanie

Campania “Viitorul copiilor începe la şcoală”  are ca scop schimbarea mentalităţii părinţilor, dar şi a factorilor de decizie/influenţă (profesori, primari, directori de şcoli, preoţi, inspectori şcolari ş.a) în privinţa importanţei educaţiei pentru viitorul copiilor. O componentă distinctă a proiectului constă în dotarea şcolilor implicate in proiect. O componentă importantă a acestui proiect este şi oferirea unui training care să-i ajute pe profesori să lucreze cu copiii care au avut frecvenţă redusă sau care în unele cazuri chiar au abandonat şcoala, întrucât aceşti copii au nevoie de o predare individualizată care să îi ajute să recupereze.

2

Gheorghe Hagi, ambasador al Bunăvoinţei pentru UNICEF România, va fi imaginea acestei campanii de strângere de fonduri şi va efectua o vizită într-una din comunităţile implicate în acest proiect însoţit de 5 susţinători ai acestei campanii. Alţi 20 de susţinători vor primi tricouri cu autograful lui .

Cum ne poţi ajuta

Ajută-ne, te rog, să răspândim mesajul şi să strângem donaţii prin folosirea şi publicarea materialelor infomative pe care le punem la dispoziţie [bannere, widget-uri, texte de suţinere] în cat mai multe locuri [pe blogul personal, pe reţelele sociale pe care le foloseşti şi în orice altă publicaţie la care ai acces.

De asemenea, te invităm să ni te alaturi în campanie prin a participa la o “leapşă” online ce are scopul de a comunica proiectul şi microsite-ul SustineUnicef.ro, şi, mai ales, importanţa mersului la şcoală.

Ce poţi să faci?

Scrie un post/articol/update în care să povesteşti cum te-a ajutat în viaţă mersul la şcoală, cum te-au ajutat profesorii pe care i-ai avut şi ce ai invăţat acolo pentru cariera pe care o ai acum, în realizarea unui vis sau pur şi simplu în dezvoltarea ta ca om 🙂

Încheie articolul cu o invitatie de a dona pe www.sustineunicef.ro şi poţi contribui astfel la viitorul unor copii care altfel pot ajunge să renunţe la şcoala şi la visele lor.

Mulţumim!

4 thoughts on “Viitorul copiilor începe la şcoală!

  1. Foarte buna campanie! Intr-adevar, educatia este foarte importanta. Copiii sunt viitorul nostru, si trebuie sa-i sustinem. O sa incerc si eu sa ajut, cu ce o sa pot.

    Felicitari, TPU, pentru aceasta initiativa!
    Numai bine tuturor!

  2. Hmmm…. presupun ca eu nu pot ajuta cu nimic avand in vedera ca pe mine inca nu stiu cum ma va ajuta cu adevarat.. nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.