TPU Blog

thumb2_flying_kissFloresdemayo!

Dupa nominalizarile voastre si alegerile expertilor, iata ca ea a fost desemnata ca utilizatoarea cu cele mai bune raspunsuri in luna august. In turul secund de votare a intrat alaturi de onasis1961.

Incepand cu 1 octombrie, va asteptam sa va nominalizati utilizatorii favoriti pentru aceasta pozitie. Ce va putem spune de pe acum e ca premiul pentru Utilizatorul lunii septembrie este un mouse Logitech M515 laser, wireless, bun pentru tot ce-aveti de facut pe computer: de la treburi serioase la jocuri.

Alexandra – TPU

12 thoughts on “Utilizatorul lunii august este….

  1. Sa-i fie de bine, daca oi iesi eu nominalizat in TPU (ma cam insel in privinta asta dar orice e posibil) sa imi dati o placuta ca la masina si sa tipariti pe ea Spetsnaz TPU :))

  2. fELICITARI floresdemayo <:-P Ma asteptam la rezultatul asta 😀 Il felicit si pe onasis1961 pentru evolutia lui si succes in continuare pentru amandoi!

  3. Foarte frumos. Şi eu te-am votat dar acum vreo două luni, fără să-ţi spun. Cred că votul meu a ajutat pentru luna cealaltă şi nu pentru aceasta. Oricum, la câtă activitate ai pe aici, meriţi din plin. Felicitările mele. :*

  4. (Ioi, numai băieți pe-aici. Ce i-ai strâns pe toți.)
    Felicitări, dragă. Mă bucur că s-a întâmplat să fii tu. Meriți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.