TPU Blog

Avem cateva noutati pentru voi pe site, de la optiuni noi, la deschiderea procesului de alegere a Utilizatorului anului si repararea unor erori.

1. Am inceput sa va strangem nominalizarile pentru titlul de Utilizatorul Anului 2012. Spuneti-ne aici pe cine considerati potrivit.

2. Pe profilele juniorilor puteti vedea de acum inainte o bara care arata progresul lor si ce mai au de facut ca sa ajunga seniori. Jumatate din aceasta este aferenta celor 10 zile, cealalata jumatate celor 100 de raspunsuri care sunt necesare pentru schimbarea statutului. Datele de aici se schimba o data pe zi, alaturi de numarul de raspunsuri afisat pe profil.

3. Puteti alege care este prima pagina pe care o vedeti pe site, de aici. Intrebarile recomandate sau cele recente va asteapta! Setarea se face de aici.

4. Din seria lucrurilor minore, de acum incolo, daca aveti o notificare de la un utilizator cu nume foarte lung, aspectul casetei de notificare nu mai este dat peste cap de numarul mare de litere.

Alexandra – TPU

7 thoughts on “Noutati de la TPU.ro

  1. Buna Alexandra,
    Consider ca 6 luni si 20 de raspunsuri pe luna sunt cerinte extrem de mici pentru un utilizator al anului.
    Daca tot este vorba de cel mai bun utilizator dintr-un an atunci conditiile ar trebui sa fie mai mai severe, respectiv:
    -sa fi activat cel putin de la inceputul anului si sa activeze si in prezent;
    -sa aiba minimum 5 raspunsuri pe zi;
    -calitate ridicata a raspunsurilor, adica sa aiba peste 15% raspunsuri castigatoare.
    O seara buna!
    Ioan

  2. @Ioandelasal, hai sa facem profilul userului respectiv:
    “-sa aiba minimum 5 raspunsuri pe zi;” adica sa nu fie niciodata in sesiune, la munca si fara activitati “extraTPUicesti”(mama ce-a iesit)Iti trebuie sa rasfoiesti site-ul asta o luna, ca sa gasesti macar doua trei intrebari, care merita atentie si un raspuns pe masura.
    -calitate ridicata a raspunsurilor, adica sa aiba peste 15% raspunsuri castigatoare./ imposibil de facut asta, doar daca esti la pensie si stai pe bara, apoi poate esti in stare sa te lupti repetand aceleasi raspunsuri banale.
    -sa fi activat cel putin de la inceputul anului si sa activeze si in prezent;/aici deja vad ca iti insusesti titlul de USER al anului.Glumesc!
    La final te gandesti daca un om sau un posibil viitor expert, ce acumuleaza experiente si informatii noi, mai poate avea o activitate prolifica pe TPU sau PENTRU tpu.
    Eu nu prea cred ca exista un user al anului asa cum nu gasesc nici INTREBAREA ANULUI.
    Sarbatori fericite tuturor! numai bine.

  3. Am raspuns deja pe site ca il nominalizez pe Ioandelasal (si am detaliat putin). Cred ca multi vor fi de acord cu motivele expuse de mine.

    Iondelasal, nu poate fi evaluat cineva dupa numarul de fundite primte, deoarece multe fundite se dau din prietenie, nu neaparat pentru ca raspunsul s-a dovedit util si pertinent.

  4. Revin, trebuiau mai multe optiuni pentru prima pagina. Nu-i bai, oricum am setat shortcut sa intru direct in pagina in care vreau eu cind intru pe site.

    Totusi, daca tot vorbiti de lucruri marunte, nu ar strica sa corecati o scapare. La sectiunea “Ignora Categorii”, dupa ce ai bifat o categorie care nu te intereseaza, aceasta sa nu mai apara in lista de categorii din stinga pagini, nu sa fie afisata si sa-ti dea mesaj de eroare daca dai clickp ea.

  5. @Ioan: Iti multumim pentru sugestii! Noi ii vom valida pe cei care vor intra in etapa de votare si vom analiza calitatea raspunsurilor pe care le-au oferit pe parcursul anului.
    @Sorin: Noi zicem ca totusi sunt mult mai multe intrebari care merita atentia unui utilizator intr-o luna, nu doar 2,3. De exemplu, ne bucura foarte mult activitatea de pe contul Telefonul Copilului si speram ca cei care primesc un raspuns din partea lor sa ia cea mai inteleapta decizie si sa ii contacteze.
    @BRO fan Jim Beam: Iti multumim pentru nominalizare! Vedem short list-ul vineri. Si-ti multumim si pentru sugestia legata de ignorarea unei categorii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.