TPU Blog

1. Concursul “Lumea e a mea”, este promovat de către S.C. Thinkdigital Internet & Advertising S.A.

2. Participarea este gratuită, fără a fi necesară cumpărarea vreunui produs sau serviciu. Participantul acceptă regulile de participare prin participarea propriu-zisă.

3. Intrarea este limitată la o singură persoană. Participanții trebuie să aibă rezidența în România și vârsta peste 18 ani. Participanţii care nu respectă regulile de participare vor fi excluşi.

4. Pentru a lua parte la concursul „Lumea e a mea”, participanţii trebuie să fie de acord cu termenii şi condiţiile acestui Regulament şi să accepte publicarea numelui şi a informaţiilor ulterioare.

5. Concursul “Lumea e a mea”, începe din data de 15 octombrie 2015 şi se termină la ora 14:00, pe data de 21 octombrie 2015. Participanții câștigători ai concursului vor fi premiați cu un singur premiu.  Astfel, 5 câştigători vor primi, fiecare, câte:

5.1. o (1) invitație dublă la premierea filmului „Lumea e a mea”.

6. Concursul „Lumea e a mea” se va desfăşura în felul următor (toti pașii sunt obligatorii):

6.1. Participații trebuie să dețină un cont de utilizator pe site-ul TPU în momentul înregistrării în concurs.

6.2. Participanții sunt nevoiți să răspundă la cel puțin o întrebare pusă de personajele filmului (LarisaCT, FlorinCT, OliCT, AuraCT, AnaCT) pe site-ul https://www.tpu.ro/ pentru a intra în concurs.

6.3. Odată ce participanții răspund printr-un reply întrebarilor puse de către personajele filmului sunt considerați înscriși în concurs.

6.4. Indiferent de numărul răspunsurilor scrise către personajele filmului, participanții au o singură șansă de a câștiga câte o invitație dublă la premiera filmului.

6.5. Câştigătorul unui premiu va trebui să scrie un mesaj privat personajului care l-a desemnat drept câștigător în termen de 24 de ore de la momentul anunțului, pentru a putea intra in posesia premiului.

7. Câştigătorii trebuie să fie de acord cu modificările premiului necesare care sunt cauzate de motive din afara sferei de influenţă a companiei Thinkdigital Internet & Advertising. Nu există o alternativă în bani (cash) a premiului, acesta nu este rambursabil sau transferabil. Desemnarea castigatorilor se va efectua conform urmatoarei proceduri:

7.1. Intre 15 si 21 octombrie, toți participanții care vor da reply întrebărilor până la ora 14:00 (21 octombrie) în concurs, conform  Regulamentului, vor fi adăugați pe o listă de randomizare, conform procedurilor softului random.org.

7.2. În urma randomizării, în ordinea rezultată, 1 ID de câștigător din lista fiecarui personaj va fi premiaț cu 1 (o) buc invitație dublă la premierea filmului „Lumea e a mea’’.

7.3. Astfel, fiecare din cele 5 personaje din film va premia, prin tragere la sorți, câte un id de câștigător.

7.4. Numele/id-urile de TPU ale câștigatorilor vor fi afișate în aceeași zi (21 octombrie 2015), la fiecare thread de întrebări pentru fiecare din cele 5 personaje, între orele 16:00 și 17:00.

8. Câştigătorul unui premiu va trebui să scrie un mesaj privat personajului care l-a desemnat drept câștigător în termen de 24 de ore de la momentul anunțului. Premiul va fi sub forma unei invitații web.

9. Toate deciziile Thinkdigital Internet & Advertising sunt finale. Thinkdigital Internet & Advertising îşi rezervă dreptul de a suspenda concursul total sau temporar, în caz că apar orice fel de dificultăţi care pot compromite integritatea companiei. În plus, Thinkdigital Internet & Advertising îşi rezervă dreptul de a schimba condiţiile de participare fără motiv şi fără înştiinţare.

10. Angajaţilor Thinkdigital Internet & Advertising și partenerilor împlicați în desfășurarea campaniei le este limitată sau interzisă participarea la concursul „Lumea e a mea”, în măsura permisă de lege.

11. Acest concurs „Lumea e a mea”, este sub incidența legilor din România şi participanţii trebuie să fie de acord ca instanţele judecătoreşti ale României care au jurisdicţie exclusivă privind rezolvarea și dezbaterea oricărei dispunte care poate aparea in cadrul competiției „Lumea e a mea”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.