Despre TPU.ro

5 minute pentru un răspuns. Un răspuns pentru a ajuta un om.

Întrebi un prieten chiar dacă nu-l cunoşti.

Când avem o întrebare apelam în primul rând la un prieten, nu la un motor de căutare. Pentru că ştim că motorul de căutare nu ne poate da un răspuns din inima. Uneori însă, prietenii pe care îi avem nu ne pot oferi un răspuns. Poate suntem primii din grupul nostru care se confruntă cu această întrebare. TPU.ro se doreşte a fi locul unde îţi poţi întreba prietenii pe care nu i-ai întâlnit încă.

Un răspuns înseamnă 5 minute din timpul tău, însă poate însemna infinit mai mult pentru cei care au pus întrebarea.

Cu toţii am primit cel puţin o dată în viaţă ajutor şi răspunsuri pentru întrebările pe care le-am avut: de la rude şi prieteni apropiaţi, de la cunoscuţi şi chiar de la persoane mai puţin cunoscute. Prin TPU.ro poţi să returnezi acest ajutor. Durează doar 5 minute să cauţi o întrebare al cărui răspuns îl ştii şi să scrii acel răspuns. Actul tău poate fi nepreţuit pentru cel care a pus întrebarea.

Un răspuns pentru o cauză nobilă.

În plus, ne dorim ca prin TPU să dăm o mână de ajutor cauzelor care, într-un fel sau altul fac lumea mai bună. Dorim să promovăm aici iniţiativele sociale ale companiilor şi să vă facem participanţi la succesul acestora. Noi credem în "toţi pentru unu" pentru că atât în spatele întrebărilor, cât şi în spatele răspunsurilor se află OAMENI, oameni care cred în bunătate şi într-o lume mai bună.