TPU Blog

Am mai spus-o in nenumarate randuri: nu suntem de acord cu rezolvarea temelor de la scoala pe TPU.ro.

Motivele sunt mai mult decat evidente:  daca iti face altcineva temele pe care ar trebui sa ti le faci singur,  rolul lor se duce pe apa sambetei. Daca am permite rezolvarea temelor pe site-ul nostru ar insemna ca suntem de acord cu un comportament iresponsabil din partea unor viitori adulti, ca suntem de acord cu faptul ca scoala e inutila sau ca se face degeaba. Si, din cate ati vazut pana acum,  nu suntem.

Practic, respingem aceste postari din motive deontologice.

Si da, suntem “oldschool” si credem ca

tema trebuie sa ti-o faci singur, fiindca asa inveti sa gandesti, inveti sa inveti, inveti sa nu fii lenes, inveti sa nu iei note mari pe spinarea altuia, inveti ca trebuie sa te bazezi pe fortele proprii si, in plus, bagi la cap ce s-a straduit profesorul respectiv sa iti explice.

Poate nu vreti sa ne credeti, dar pe orele alea petrecute in scoala si cu nasul in caiete si carti se bazeaza, in mare parte, succesul vostru in viata. Si daca o sa vreti joburi misto si salarii suficient de mari incat sa va permiteti masinile, jocurile video si ceasurile smechere – respectiv fardurile,  rochiile, pantofii si excursiile alea “marfa”, ar fi bine sa va faceti temele voi insiva.

Si daca vi se pare ca nu-i cazul sa va spunem noi ce sa faceti, uitati tot ce-am scris mai sus, dar tineti cont de asta: cine nu tine cont de avertismentele noastre si  mai posteaza teme pe site va fi suspendat.

Pana acum, am facut o singura “victima” pe motivul postarii de teme: BlindulBen (fost Deagle).

Dar mai avem o lista neagra a celor care vor fi suspendati la prima abatere:

Newcomers:

Aceasta e lista in momentul de fata, insa o vom actualiza destul de des.

Cei care vor fi suspendati vor fi mentionati aici cu rosu.

Cu prietenie,

Raluca si ceilalti “comunisti” din Echipa TPU.ro 😀





babyangel(

62 thoughts on “Lista neagra a (NE)facatorilor de teme

  1. Buna tpu ! vreau sa va propun ceva , despre temele copiilor , sa spunem ca e o tema dificila si el vrea sa o inteleaga dar nu poate , atunci o posteaza pe tpu si cineva ii explica iar el intelege , si stie datorita siteului ! Nu pricep interzicerea la asa ceva ? Daca copilul nu intelege ? ce poate face , ar exista metoda de a intreba un parinte dar el nu e acasa ….deci practic vreau sa stiu si eu raspunsul la ce nu ar fi drept?

  2. Desi sunt a 9a,sunt de acord cu voi..Dar e aproape degeaba.Copiii isi copiaza temele in pauze,si eu fac asta..si luam note bune “pe spinarea altorat”.Insa uneori,mai primim si cate o invatatura: atunci cand cel de la care copiem scrie ceva gresit si noi spunem tema,chiar daca profa/proful nu-si da seama ca am copiat,ne scade din nota..:D.Deci uite..Oricum,e bine ca ati impus aceasta regula. Pentru elevi,mult succes la rezolvarea temelor !

  3. Sunt de acord, dar am vazut mai multi utilizatori care pun intrebari legate de teme! Sper sa-i gasiti!

  4. Pf cand ma gandesc la vorba aia “omul cand ii prost nu isi da seama” cand vaud pe toti cu scoala voastra imi vine sa borasc invatamantul zero profi niste cocalari de 2 bani care nu au luat nici unul examenul ala de proba sau ceva de genul asta ..copii ca mn si ca tot restul romaniei nu mai invata nimika ..un prim exemplu la examenul de admitere am luat toti 9 si 10 pt ca am copiat deam rupt …pf intradever fara scoala nu faci nimika dar sa stiiti cat greu mai gasesti de lucru in ziua de azi in RO inafara daca te duci treb sa stii draku o limba straina ca asa iti da un pumn in bot si valea …pe lume nimik nu e corect si cinstit …auziti mai parinti responsabili .yo am 15 ani si cand am citit articolul asta am vomat desi nu mam rugat de altii sami facka temele niciodata

  5. bravo asa trebuie facut,si in romania asa trebuie facut dar asta e,nu intru in subiect dar ce sa spun:bravo si bravo si bravo tpu sunte-ti extraordinari;) cred ca asta ii cel mai bun site de educatie din toata romania!!!!bv

  6. aici aveti dreptate adica nu rezolva nimic facand-ui tema altcineva si e normal ca sa stii mai departe trebuie sa incerci singur asa se invata vorba aia:) mie personal nu imi pare rau de cei care au fost avertizati pentru ca au facut-o pe pielea lor adica imi place de echipa voastra ca le-ati un bine altora:)RESPECT!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.