Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3172619intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
Kurtmann
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
23 Oct
SATI 310.669AFISARI
194.134VIZITE
175.292V. UNICI

Cum se realizeaza o instalatie electrica de interior?Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • Raspuns castigator
  a răspuns:

  In primul rand instalatia se va realiza in functie de necesitati. Dar pentru aceasta este nevoie de un electrician autorizat pentru ca trebuie respectate niste standarde iar Electrica nu iti va da drumul la curent, daca e vorba de o constructie noua.Trebuie sa te gandesti si la riscurile la care te expui folosind o instalatie electrica improvizata, ca sa zic asa.

 • 2 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • a răspuns:
  Daca nu a existat niciodata atunci trebuie proiect cu toate cele:tablou sigurante, prize, intrerupatoare, corpuri iluminat.Asta o face un electrician autorizat. Apoi executia in sine care o face acelasi electrician. Daca a mai existat inainte alta instalatie, inlocuirea ei nu mai necesita proiect. Daca vrei sa vorbim tehnic, e o intreaga poveste de la alegerea sectiunii conductorului, tuburi de protectie, spart pereti sau daca vrei aparent in tuburi montate exterior, mai inestetic dar mai rapid.
 • a răspuns:
  Depinde cate prize si intrerupatoare vrei si depinde cu ce vrei sa faci instalatia electrica.cu cablu cyy 3x1.5 sau vrei sa faci cu tub flexibil(copex) cu fire fy 3x1.5....normal,dupa carte se pune 1.5 la iluminat si 2.5 la prize.iar coloana sa fie minim de 4.