Cum ai dedus tu ce varsta am si, mai ales, care-i problema?
Sunt fată, dar părerea mea este că depinde de situație. Dacă fata e virgină mi se pare corect că el să o aștepte și să nu o preseze dacă nu e pregătită.În schimb dacă nu mai e și cei doi au o relație de ceva timp nu văd de ce nu ar vrea să facă sex cu el.Pentru mulți, sexul într-o relație este foarte important și în cazul ăsta poate fi un motiv de despărțire.
Ce copil retardat ) lasa, cel destept cedeaza. Te las prost cum esti.
Chestia de care spui, se datoreaza in general unei traume, nu e rea vointa. Si ca atare, as sta, traumele se vindeca in timp, insa trebuie sustinere multa, intelegere si rabdare.
Ma numesti copil si ai 14 ani, ramane intrebarea: cum ai dedus tu ce varsta am?
1. Nu am 14 ani si
2. Nu varsta de face superior sau inferior. Poti avea si 30 de ani, daca gandesti ca unul de 5(in cazul tau) degeaba...
Nu, de ce ai face asta? Contrar a ce afirma unii, nimeni nu e de neinlocuit, iar in momentul in care negocierea in relatie depaseste punctul de iesire din negociere, inchizi discutia si pleci. Dar poate sunt unii care, la fel ca tine, nu vor sex si atunci nu ar exista motive de discutii. Asa ca...
Nu s-a nascut inca femeia care nu vrea sa faca sex Te rog nu mai pune intrebari stupide.
P.S. am zis femeie nu pustoaice de 12 ani
Sunt baieti care sunt in stare sa accepte o asemenea "problema" sunt oameni care nu pot pur si simplu. Cei care iubesc cu adevarat fata, sunt in stare chiar sa incheie o casnicie cu ea. Cei care nu iubesc corect si in Hristos, ci cu o doza de egoism, nu sunt in stare sa faca accepte astfel de relatie.
Daca fata este virgina si nu stie despre ce este vorba si are principii, acele principii trebuie respectate, daca fata si-a inceput viata sexuala si are o trauma, acea trauma trebuie tratata iar fata trebuie sustinuta sa isi rezolve problema, deci are nevoie de un om care sa o iubeasca, sa o respecte si sa o sustina...si sunt astfel de oameni, trebuie avut doar grija la alegeri.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Amaliaaaalala întreabă: