Ceea ce a facut el in trecut e groaznic, ba mai mult, demonstreaza cat de mult a tinut el la tine(adica deloc). Se poate sa-i para rau, si sa te vrea cu adevarat inapoi, insa nu putem stii ce e in capu` lui.:-|
Am fost si eu intr-o situatie destul de asemanatoare(exceptand faza cu spusul intimitatilor noastre tuturor, si faza cu bataia si scuipatul), m-a lasat de 2x pentru aceeasi fata...si multe inca, iar eu tot il iubeam.Insa mai era un baiat care ma placea demult, doar ca eu il refuzam, si iatama acum sunt cu el, m-a facut sa uit de fostul si chiar daca am mai vorbit cu fostul el imi zicea ca poate o sa mai fim impreuna la toamna(cand voi merge si eu la liceu, deoarece ne vom putea vedea mai des), pentru tot ce mi-a facut ma face sa nu-l mai vreau inapoi.deci, eu te-as sfatui sa incerci sa pui mai mult suflet in relatia ta actuala, si vei vedea ca nu e deloc gresit sa il uiti cu totul si vei realiza cat te iubeste actualul.Despre celalalt, as zice ca nu merita niciun pic de iubire si afectiune din partea ta dupa tot ce a facut, dar asta e...the life must go on!
cu sau fara el
1. scrie un roman
2. nu merita sa-i acorzi a doua sansa. de ce? pentru ca el inca tine la ex si tu nu il iubesti, ai doar senzatia asta deoarece el nu te baga in seama.
El imi acorda f multa atentie
El te vrea inapoi. da nu te merita pe scurt.
Incearca sal eviti cat mai mult stergei pozele daca e posibil schimbati si numarul de telefon, el nu te iubeste iti zice toate astea doar sa te vrajeasca sa te faca sal iubesti si sa isi poata bate joc de tine dupa, si daca iai spus despre actualul sigur o face in primul rand sa va desparta na tiam scris in graba ca trebuie sa plec sper ca ai inteles ce am vrut sa zic salut
Spune-i ca nu mai esti impreuna cu el pentru ca nu vrei sa fi folosita si daca o sa vrea sa fie impreuna cu tine atunci nici sa nu se mai uite la fosta
EL a zis ca face toate astea
Pai, antonia l-ai vazut ca le si face?
Amaliaaaalala întreabă: