Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici

1536850intrebari
6835156raspunsuri
399140utilizatori
13minute timp mediu de raspuns
96% din intrebari au primit raspuns
Ultimele intrebari Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
15 Mai
SATI 421.514AFISARI
172.092VIZITE
147.536V. UNICI
21 Noiembrie 2011
Anonim intreaba:

Buna.deci daca prietenul meu era complet dezbracatt si eu numai in chiloti si ne "jucam"adica eu eram peste el si ne frecam unul de altul si el zice ca nu a ejaculat dar daca e asa, si eu aveam chiloti atunci nju e o problema de sarcina, nu? daca dati raspunuri la misto va dau vot cu stupid, sa fie clar

Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
  • Raspuns castigator
    21 Noiembrie 2011 20:57
    Brigaela a răspuns:

Nu poti ramane insarcinata prin haine/chiloti.

• 10 răspunsuri RSS raspunsuri
  • 21 Noiembrie 2011 20:29
    Legiuitoarea a răspuns:
    Bună.
    Termină cu amenințările, da?
    Învață să te documentezi înainte nu după "eveniment", domnișoară, să-ți fie clar!
    Nu este vorba de nicio sarcină.
    Jocurile astea devin periculoase la un moment dat!
    Fii atentă ce faci.
    Pa, pa.
  • 21 Noiembrie 2011 20:40
    LaLaLaLoveAlex a răspuns:
    Nu esti graviduta stai linistita, eu stiu ca ti se pare ceva nou "joaca" asta .dar ai grija :* Bafta
  • 21 Noiembrie 2011 20:36
    ardnaxur1961 a răspuns:
    Mai bine iti dai direct tie "stupid" pentru intrebare. E mult mai cinstit asa.
  • 22 Noiembrie 2011 13:45
    Tdelia a răspuns:
    Depinde...de materialul din care erau chilotii!pffff ce intrebare!
    da in romania nu se poate vorbi de normalitate! nu stiu dc ma mai mira asta!
  • 21 Noiembrie 2011 21:43
    LadyNaty a răspuns:
    Ok,deci fii atentastraight face,daca el a ejaculat pe chilotii taistraight face.Si tiau ramas urme pe chilotii.si poate au si intrat prin alte parti asta e altceva.Dar nu cred ca are cum.Ma rog,nu-ti poti da seama si tu:p?Daca vrei o relatie serioasa cu acel baiat,nu va mai "jucati".Asa il pierzi.il lasi sa vada ca esti naiva.Dar raspunsul pentru intrebarea ta e nu.Nu poti ramane dintr-o prostie ca asta!Stai linistita.Dar pentru orice eventualitate poti face peste 7 zile un test de sarcina.Si in legatura cu raspunsul stupid,oamenilor e si normal!Se cere seriozitate in problemele celorlalti!Nu ne batem joc,nu cred ca va convine ca va ia si pe voi altii la misto.Asa ca fiti seriosi.Suntem in Romania,asa e.Dar chiar e nevoie sa ne fie rusine cu asa specimene ca voi?Aceasta fata are nevoie de ajutor,bun.Poate nu a stiut.Ok?Daca vreti o ajutati,daca faceti misto sunteti demni de dispret.Asa ca shhwinking!Deci revin,draga mea acum serios vorbind nu ai de ce sa iti faci griji in aceasta privinta.Dar daca nu esti pregatita pentru a intra in acest stadiu,nu te mai "juca".E spre binele tau.Te pup.Ai grija de tine!
  • 21 Noiembrie 2011 20:40
    mika a răspuns:
    Esti foarte comica e cam greu sa nu-ti dau un raspuns stupid,deodata ce tu pui o intrebare stupida laughing)

• 22 Noiembrie 2011 11:38
    ioana1704 a răspuns:
    Poate ar fi bine sa te inveti minte cu ce sa te joci si cu ce nu ! cati ani ai ?
  • 21 Noiembrie 2011 20:33
    BringMeToLife a răspuns:
    Nu ai cum stai calma.Funda?
  • 21 Noiembrie 2011 20:42
    metinn a răspuns:
    Buna eu cred ca in nici un caz nu ai cum sa ramai insarcinata daca u aveai chilitii pe tine,deci nu ai dc sa-ti faci griji.
  • 21 Noiembrie 2011 22:54
    adriancurelea a răspuns:
    Stai liniştită, nu s-a întâmplat nimic.