| Lsksl a întrebat:

Iubitul meu pleca 10 zile in Spania peste 5 zile si eu de 2 zile ma simt foarte rau adica m-am atasat foarte mult de el si mi-e greu fara el 10 zile. ma apuca plansul oriunde chiar si cu prietenii.el nu stie asta dar mi-e foarte greu fara el ...parintii s-au ingrijorat ca nu stiu ce am. stau numai suparata nu stiu ce sa mai fac, nu stiu ce mi-a facut. Cum pot trece peste? ce trebuie sa fac daca o sa o mai tin in ritmul asata o sa ajung sa am probleme cu sanatatea. am uitat sa precizez sunt o persoana FOARTE slaba, plang dij orice si sunt la pamant cu moralul..va rog as ma ajutati stiu ca par penibila dar poate voi ma intelegeti. :*

11 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Sunt doar 10 zile,nu poti rezista atat fara el? Daca ar muri,sau,ma rog,situatii de genul, ce mai faci atunci? Tu vrei sa fii in starea asta, si nu inteleg de ce. Iesi cu prietenii, si nu te mai gandi la el, esti prea dependenta de el.

| Lsksl explică (pentru Djlsghtnquuw):

Intr-adevar cred ca sunt dependenta de el si nu stiu cum sa scap ded asta. poate din cauza ca suntem in aceeas scola si ne vedeam zilnic si poate ca ne-am obisnuit asa. Vreau s atrec peste asta.dar nu stiu cum. Nu am fost asa suparata cand au plecat parintii mei in vacanta si sunt din cauza lui.

| Djlsghtnquuw a răspuns (pentru Lsksl):

Trebuie sa iti iei gandul de la el, sunt doar 10 zile.

| justDaisy a răspuns:

Si eu sunt in situatie similara dar chiar mult mai rea. Si prietenul meu a plecat pentru 2 luni sa munceasca pe litoral. Plecarea a fost in urma cu 2 saptamani. Am aflat ca pleaca cu alte saptamani inainte si am fost demoralizata complet, asta insemnand ca de fiecare data cand eram in gasca noastra de prieteni si era intrebat ce va face acolo etc eu incepeam instantaneu sa plang, nu ma puteam abtine, de asemenea si cand eram eu intrebata sau cand imi aminteam. Despartirea a fost grea, cel putin ultima ora dinaintea plecarii a fost teribila, fiind la el acasa, am plans continuu, ma uitam la el si plangeam, iar cand a urcat in tren am bocit de parca ar fi murit. Asa cum spuneam s-au facut 2 saptamani, iar eu de fiecare data cand ma gandesc la el, la distanta dintre noi si la urmatoarele 6 saptamani cat mai trebuie sa astept, ma ia plansul chiar in momentul de fata cand scriu. Iar situatia este si mai grea ca el s-a si indepartat de mine pentru ca in urma cu cateva zile era sa ne despartim datorita geloziei mele super-extra-groaznica. Incercam sa ne revenim la normal. Dar iti spun ca nu avem altceva de facut decat sa asteptam, sa ne sustinem iubitii, sa plangem, sa nu ne ascundem de ei greutatea, sa le amintitm mereu cat ii iubim si sa pastram totul identic, ca si cand nu ar fi plecati, pentru a face revederea cat mai dulce. Ai grija de tine si sper sa treceti cat mai usor peste aceasta etapa :*

| AikkoxD a răspuns:

Drăguţă, al meu a plecat odată 5 sau 6 luni din ţară, şi vorbeam 10 minute pe zi la telefon. N-am murit.

| Cristina45 a răspuns:

Nu ai de ce sa palngi big grin pleaca doar 10 zile si se intoarce la tinewinking fi optimista si gandeste-te ca puteti vb pe calculator, ca la telefon va rupe cu bani, si pana sa iti dai seama o sa se intoraca, de asa ca nu mai plange nai motiv big grin nu se desparte de tine nu pleaca definitiv, deci nai de ce sa plangi fi tarewinking

| neutrino a răspuns:

O iubire mare cere si sacrificii: poti plange linistita 10 zile, altii plang mult mai mult.

| Cristiann25 a răspuns:

Chiar esti(nu pari) penibila si banuiesc ca ai maxim 14-15 ani.Trecem peste.Cat a plecat el nu e mult doar se intoarce. Daca pleca toata vara in alt oras te spanzurai? Doamne ma copii.Stai linistita, iesi cu prietenii ca se intoarce el.

| Comunity a răspuns:

Buna Lsksl happy, nu trebuie sa iti faci griji in privinta plasului este si normal sa plangi daca relatia ta cu el este foarte stransa asta inseamna ca iti faci griji pentru el, este si putin cam exagerat sa plangi chiar si in public, ar trebui sa mai iti tii in frau emotiile laughing dar daca tu stii ca el se duce in Spania si va fi in siguranta ar trebui sa fie ok. Nu sunt eu un mare psiholog dar sper ca te-a ajutat acest sfat, nu uita mai usor cu emotiile ca acest lucru s-ar putea sa iti distruga sanatatea cat si relatia. Daca mai doresti un sfat anunta-ma.

| неизвестныйй a răspuns:

Hai mă fată, 10 zile, chiar aşa? E enorm de puţin.
Ar trebui ca la anul să plece 3 luni, să-ţi scoată mofturile din cap.

| bernik a răspuns:

Drăguţă, al meu a plecat toata vara la ţară, şi vorbim 10 minute pe zi la telefon. N-am murit si inca rezist