| lllorenusssuumeu a întrebat:

Buna TPU vreau sa fac sex cu prietenul meu cu prezervative si am 14 ani jumate nu se poate intampla nimic nu? dau funda nu va bateti joc va rog, mulumesc o seara placuta happy:*

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Iti creste de 10 ori riscul ed a face cancer de col, poti ramane insarcinata fiindca nu exista nici o metoda de protectie 100% sigura, trebuie sa ajungi in prima luna la ginecolog insotita de un parinte, iar ginecologul va anunta politia si, normal, partenerul tau va face inchisoare pentru viol. Daca tu consideri ca merita sa-ti sacrifici sanatatea si el tineretea si libertatea, atunci o poti face. Dar nu merita, crede-ma, in cativa ani tu vei regreta ca trebuie sa tot faci operatii si biopzii, ca nu poti avea copii, ca esti vesnic amenintata de moarte, iar el va regreta ca si-a petrecut 5-7 ani din tinerete in inchisoare, unde violatorii de minore sunt tratati foarte foarte prost

| DNSK a răspuns:

Ai 14 ani jumate si vrei sa faci sex? Pune mana si invata, lasa sexul ca ai tot timpul sa o faci mai tarziu. De ce vrei sa-ti dai tot organismul si toti hormonii peste cap?

| AndyDeiu a răspuns:

Ai doar 14 ani straight face Te-ai dezvoltat asa de bine incat iti arde de..sex. straight face Si ai prins oameni cu bun simt si n-au facut misto..ca la varsta ta sa-ti arda de asa ceva e cam grav. daca aveai si tu 17 ani 18 merea da nu 14..si prietenu cati ani are oare aia e intrebarea..Si apropo inaitne de a face ceva cu prezervativ. Pierzi virginitatea.deci daca afla ai tai ai be..asa..Deci odata ce ai facut..tre sa stii bine ca dac te-au prins ai tai e bai.

| Dariusuu a răspuns:

Vrei sa iti distrugi copilaria?

Din ce vad eu, ai ascultat doar de userul care chiar i-ai dat fundita.

Si pana la urma, sti tu cand esti pregatita?

Astepta pana la 17 ani, nu cred ca esti pregatita de riscurile care ti se pot intampla.

| Exilee a răspuns:

Nu se poate intampla nimic.

GLumesc.

Daca asta etse decizia ta, daca copilaria ta nu valoreaza nimic si vrei sa-ti-o distrugi, din partea mea poti sa nu folosesti nimica. Oricum, va fi doar o pierdere de timp, si vrei sa facem pariu ca dupa aceea SIGUR TE VA PARASI?

| RexCuParuCret a răspuns:

Hai sa presupunem ca nu iei nici o boala si nu se intampla nimic fizic.
De cat timp il cunosti?
La 14 ani poti spune ca aia e iubire sau doar un alt baiat?
Te crezi asa matura la 14 ani?
Unii oameni nu sunt pregatiti nici la 25.
Daca tu faci sex la 14 ani la 20 cum se mai cheama?
Ai sa faci sex o sa-ti placa o sa te paraseasca si te vei duce cu altu si tot asa si o sa fii o c...
Chiar crezi ca meriti sa-ti distrugi copilaria si pe parintii tai pentru o p?
Dar eu nu te pot opri e decizia ta dar ai sa regreti in fiecare zi aceasta decizie.E o decizie atat de importanta in cat te va afecta fizic si phishic petru tot parscursul vietii.

| Incepator01 a răspuns:

Dai bataie, tatiiii!

| Eusebiu_Victor_1987 a răspuns:

Daca faci sex la 14ani, inseamna ca ori esti foarte proasta ori te-a prostit alahappy. Esti preaa mica pentru sex, sincer! Mai asteapta si tu macar 3-4ani,sa fii mai dezvotata :*

| lllorenusssuumeu explică:

big hug mersii :*:*

| Loaded a răspuns:

Fato fi atenta eu zic sa astepti pana faci 18 macar asa de bun simt. Adica gandeste'te si tu la consecinte daca se rupe prezervativul si ramai gravida?

| haress a răspuns:

Daca va protejati nu are nimic dar el sa nu isi scoata prezervativul sa nu isi bata joc de tine, dar esti cam mica mai ai putina rabdare