Suntem in secolul 21 aşa că sexul oral nu mai este un tabu pentru noi.Sexul oral e un bun stimulent într-o relaţie.Important e să fie făcut din proprie dorinţă, nu doar din dorinţa partenerului.
Ok ok multumesc de raspunsuri. eu sunt undeva..intre. nu sunt nici de parere ca nu trebuie sub nicio forma sa lipseasca dinr-o relatie, dar nu cred nici ca e ceva umiltor. . va pupiii. am da vot la toata lumea si fundita lui Pelin_Florin_1992.
Este ceva ce nu trebuie sa lipseasca dintr-o relatie. Daca tipa nu vrea sa-ti faca inseamna ca nu te iubeste si ca se crede o cine stie ce printesa.
E degradant, mai ales din partea unei fete. Nu e o curvă, nu e un obiect sexual, nu e o actriță de filme pentru adulți. Băiatul fetei poate mai merge.
Vai tu, asta cred că se numeşte discriminare.E degradant pentru ambele sexe.Dar, subliniez, dar poate fi plăcut dacă înainte de act partenerii sunt curaţi.
Sfatul meu: un duşuleţ înainte.
Mie una nici nu ii place sa fac nici sa mi se faca decat foarte rar cand vezi ca apare monotonia logic ca trebuie sa schimbi ceva dar nu exagerat mie una mi se pare normal
Amaliaaaalala întreabă: