| Murinol a întrebat:

Daca am facut dragoste cu o fata. prima data ea mi-a supto fara prezervativ(eu nu am ejaculat) iar apoi cand sa pun prezervativul l-am pus din greseala inversstraight face dar l-am intors si apoi ne'am continuat actul sexual... este vreo sansa ca fata sa fi raman gravida?

Răspuns Câştigător
| CristianMarius a răspuns:

Sigur nu deoarece prezervativul contine si o substanta care ucide spermatozoizii

| Murinol explică (pentru CristianMarius):

Am folosit marca de prezervative masculan sunt bune? adica contin acea substanta? precizez k le-am luat de la farmacie big grin

| bursuc001 a răspuns (pentru CristianMarius):

NU toate prezervativele sunt lubrefiate/tratate cu o substanţă spermicidă ( cu rol de distrugere a spermatozoizilor ) - din CONTRĂ, sunt foarte puţine mărci care sunt tratate cu spermicid!

În trecut, în urmă cu mulţi ani toate erau tratate cu spermicid, dar acum părerile sunt împărţite, unii susţin că acel spermicid nu este sănătos şi poate genera diverse infecţii, etc.

| bursuc001 a răspuns (pentru Murinol):

Verifică ambalajul : dacă prezervativele respective sunt lubrefiate/tratate cu spermicid atunci se precizează pe ambalaj.

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu cred ca exista sansa sa ramana insarcinata

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Există o şansă foarte mică, dar ( în general ) NU se rămâne însărcinată aşa de uşor - depinde în ce perioadă de fertilitate se afla fata...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da' luati ma un test de sarcina! Tre' sa stie tot site-ul ca va f*****i voi?!
Si de ce va mai f****i daca nu stiti riscurile si ce presupun metodele de contraceptie? Apoi auzim pe la televizor ca o distrusa a nascut si si-a abandonat bebelusul sau mai rau.

| Andreeaaaaaaaaaaa a răspuns:

Daca prezervativul este pus din greseala invers trebuie scos si pus altul. poate sa iasa sperma din el.