anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei.:* Povestea mea este urmatoareaa: Vara trecuta am fost la bunici si aolo am cunosut un baiat fooarte dulce si ne-am indragostit unul de altul. Problema este ca eu stau la Cta iar el la Cluj. Pana acum nu am facut un caz din asta, vb in fiecare zi, dar peste 2 ani voi pleca la facultate si nu vreau in niciun chip sa renunt la el. Din partea lui e reciproc. Ceva ideei... Ce am putea facea sa ramanem impreuna mereu?love struck
Aaa da...merg la bunici de cate ori am ocazia dar ma gandesc ca odata cu inceprea facultatii situatia nu va mai fi la fel...big grin
>Mersiii.big grin

Răspuns Câştigător
| Dia007 a răspuns:

Frumos, tare frumos ^_^.
Eu spun ca nu e cazul sa iei decizii drastice si sa te desparti de el. Dragostea dintre voi va fi la fel de vie ca si atunci cand veti fi fata in fata. Dovada ca dragostea invinge orice distanta e sora mea care are o relatie cu un american de mai bine de 6 ani si se intalnesc dar 3 luni pe an (atat pot). Deci voi doi, sa nu renuntati unul la celalalt, mai ales ca sunt atatea forme de a comunica unul cu celalalt. Plus happy odata ajunsa la facultate, daca asa va fi si la facultatea la care esti cum e si la cea la care eu sunt, sigur vei primi reducere de 50% la tren si vei putea sa mergi in vizita la el sau el la tine.
Nu neglija scoala, dar nici relatia.
Eu va urez din tot sufletul numai iubire si tot binele din lume!

| DiiiAnAaaa a răspuns (pentru Dia007):

Mersiii:*
Asa voi face!big grinhappy

12 răspunsuri:
| Analytical a răspuns:

Da stiu cum e. sa fi indragostita pana peste cap fara sa iti dai seama ca consecintele sunt atat de simple si de usor de rezolvat cand vin de la sine! cu timpul. nu-ti spun ca il vei uita, desi asta iti insinuez! desi, nu stiu cat de mare e dragostea intre voi, pana unde a-ti ajuns, etc. ideea e, crezi ca el e cel potrivit? si ca te va urma chiar pana la capatul lumii?! ce aveti in comun? tu vrei o facultate? el are? lucreaza? ce face? cu ce se ocupa in acest timp? crezi ca e fidel cu adevarat? sti tu ce afce in momemntul asta?! urmeaza-ti visul de a deveni srtudenta ca de mine de altfel!hee hee la anul! abia asteptlove struck si vezi, daca e dispus sa te astepte si daca vrea ceva serios de la aceasta relatie! daca zici ca nu ai vrea in nici intr-un caz sa te desparti de el, atunci gandeste-te si la mai mult! nu stiu, o posibila casatorie! pentru a fi impreuna! dar vezi, daca si el isi doreste acest pas important in viata lui cat si a ta! fa-l sa zica ce vrea de la tine mai departe! ca daca te complaci doar pentru atat: pleci la bunici si doar acol va vedeti, e riscant! nu ai cum sa ai incredere oarba in el si nici el in tine! si crezi ca daca tu iti vei continua studiile, in timpul asta ce pretinzi ca el sa faca? nu te va astepta o viata!

| DiiiAnAaaa a răspuns (pentru Analytical):

M`a intrebat daca vreau sa ne casatorim peste cativa ani. si a zis ca nu vrea sa ma piarda niciodata si sunt absolut siguraa ca ma iubeste si ca ar face orice pentru mine.love struck
nu o sa il uit niciodata si nu vreau asta si nici el.

| Analytical a răspuns (pentru DiiiAnAaaa):

Pai si atunci?hee hee el cu ce se ocupa?

| BlackAngelOfFire a răspuns:

Dragostea invinge orice convingeti parinti sa te duca la facultate in cluj unde e el mamei i spui de ce trebuie sa fie mai intelegatoare si tatalui nu stiu te pasioneaza clujul vrei sa studiezi gasesti u ceva sau daca nu merge invers el la tine la facultate Sper ca te-am ajutat si sper sa Reusiti!

| amoramor a răspuns:

Puteti merge amandoi la aceiasi facultate, asta daca nu e mai mare cu mult, te-ar putea urma la Cluj sau unde vrei tu sa te duci mai departe... Solutii veti gasi, important e sa vreti. Mult succes!

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| badboy19 a răspuns:

Mai daca el te iubeste si tu il iubesti la fel, nu ai de ce sa iti faci probleme.
dragostea invinge tot

| DiiiAnAaaa a răspuns (pentru badboy19):

Multumeesc.:*
Speram sa aud asta.

| insist a răspuns:

Hey.parerea mea este ca relatia asta nu prea va merge. distanta dintre voi doi este prea mare si nu se stie sigur daca veti mai tine legatura la fel de strans pana peste 2 ani cand vei pleca tu la facultate.tot din cauza distantei ma refer si din lipsa destul de mare de apropiere fizica[si nu ma refer numai la dragoste/sex] cel mai bine este doar sa citesti raspunsurile primite aici si sa faci ce iti spune inima si ce crezi tu ca e mai bine:* pup:*