Ai fi buna de politician. ca vorbesti mult si dupa un timp ai fi putut scrie si ca Romania este un stat din America ca nu ar fi observat foarte multi. Dar sa revenim. cred ca tipul "testeaza terenul" adica daca el are 24 ar fi timpul sa se gandeasca la viitor. ai spus ca are multa treaba. daca a fost ranit in dragoste probabil nu mai vrea sa aiba parte de asa ceva.
fete sincere nu mai sunt mule, deoarece te lovesti de pitipoancele alea fara creier pe care le intalnesti la fiecare pas. mai asteapta. tu sa fi in continuare sincera. poate te considera prea tanara. cum am spus mai sus: el are 24 trebuie sa se gandeasca la viitor. esti la facultate? poate asteapta sa vada cat de matura esti
asta e parerea mea
M-am gandit si eu la posibilitate asta..si oricum e sigur, el a fost ranit de catre fata aceea.o cunosc si pe tipa respectiva si stiu ce-i poate capu`, stiu ca a tinut la ea ( avand in vedere ca suntem din acelasi oras, iar parintii nostri se cunosc, iti dai seama ca stiu multe despre el)....si cum spuneam, a tinut la ea, din punctul asta de vedere e un baiat ok si, asta ma face sa cred ca asta e motivul pentru care el nu indrazneste sa mai inceapa o noua relatie.
dupa cum spuenam, el are aproape 24 de ani, iar eu "merg" pe 21..deci diferenta intre noi e de 3 ani jumate.
de cand am inceput sa vorbim, mereu am fost sincera cu el, fiindca stiu ce fel de baiat este + ca si el a fost sincer cu mine.
Amaliaaaalala întreabă: