CEEEEEEEE?:O:O:O
BIneinteles ca trebuie sa-l IGNORI. Nu-i mai asculta pseudopromisiunile si peudorugamintile pline de venin, se vede ca intre voi doi nu exista iubire, degeaba ai mentioant ca esti impreuna cu el de 9 luni.
Este normal sa "colcaie" intre voi hormonii, dar stapniti-va deoarece nu sunteti pregatiti PSIHIc, respectiv FIZIC si sexul la o asemenea varsta poate avea rezultate negative in viitor.
Nu te lasa manipulata. Care crezi ca fi parerea sotului pe care-l vei avea, respectiv a copiilor tai. Demnitate nu ai? GAndeste-te ca aceasta placere de cateva secunde iti av aduce sfarsitul copilariei, a inocentei. Dar totusi, este greu sa gasesti un baiat preocupat de scoala ( stiai ca baietii care iau note de 7-8-9-10 sunt cei care iubesc si sufera cu adevarat?! ). Sfatuieste-l pe acest prieten al tau sa nu mai fie obsedat de sange si sa-l inveti educatia sexuala in compatibilitate cu moralitatea, deoarece d.p.m.d.v este JALNIC si o dovada de... misoginism.
Inainte romancele erau frumoase, dragute pentru ca NU SE GANDEAU LA PROSTII, dar acum cu acest proces de occidentalizare ( imi cer scuze, dar alt termen n-am putut gasi care sa fie acceptabil) va invata ca sexul de la o varsta frageda este ceva "normal"NU. ESTe gresit! Asta deja numai e dragoste, ci bataie de joc la adresa persoanelor, a sentimentelor...
El notele aste le are, apropo la paranteza ta! dar nu, eu i-am zis ca nu vreau si asa voi face! mersi pentru sfat! :*
SI crezi ca este o "dovada" insemnata a pregatirii psihice? Eu zic ca NU, si exista influente din partea fenotipului, a mediului din care fac parte. Fii sigur(a) ca ei au alte obiceiuri, alt mod de viata ( dar din punctul nostru de vedere este degradant...)
În maxim un an o să vă despărțiți, dacă ești conștientă că nu o să rămâneți toată viața împreună și nu te deranjează ideea asta, atunci e ok.
Dar dacă ești doar îndrăgostită prostește și ai impresia că o să vă căsătoriți la 18 ani și o să vă mutați împreună și o să trăiți fericiți cu 2 copii până la bătrânețe...atunci mai bine nu, o să rămâi dezamăgită.
Și dacă totuși ești în prima variantă înainte să o faci informează-te asupra riscurilor, nu cred că vrei moștenitori la 14 ani...
Esti pe nisipuri miscatoare, si cineva iti zice: "stai sa vezi ce bine este"...
Pe nisipurile miscatoare nu se sta, ca te scufunzi.
Cunosti riscurile? Sarcina, avort "ca noi inca nu suntem pregatiti sa avem copii" (dar de sex sunteti pregatiti?), riscurile comportate de avort, printre care uter perforat, septicemie, necesitatea in cazuri extreme de a se apela la histerectomie, anticonceptionale si riscurile lor, de la SOP la tromboflebita si embolie pulmonara, boli cu transmitere sexuala, hepatita c, hiv, hpv, risc marit de cancer de col uterin la femeile ce au inceput viata sexuala inainte de 17 ani.
Vrei sa stai pe nisipuri miscatoare?
Este si normal sa te roage, cum ar putea altfel un baiat de varsta lui sa obtina ceea ce-si doreste de la tine?
Prostii poti face la orice varsta, dar sa-ti doresti si sa-ti indeplinesti visul de a deveni femeie la 14 ani, este o prostie mai mare decat tine, care te va urmari toata viata ta.