1)Dupa ce scrii ceva citeste pe urma sa vezi daca nu ai vreo greseala.
2)Dar baiatul acela te place si poate ar trebui sa ii dai si lui o seanasa. Asta doar daca consideri ca iti place de el.
Istorioara de nota 10+, auzi data viitoare scrie istorii cu mai putina pasiune
eu cred ca second one
Pff. uite care'i treaba.asta probabil ii un batjocoritor care nu te merita. i mai mare ca tine si noa e in adolescenta si de obicei baietii sunt asa.sa aiba cat mai multe femei si nu stiu ce dar asta te batjocoreste doar, am eu impresia.
baietii sunt niste nesimtiti, nu iti implica sufletul in el
nu merita.
Pa si succes:*
Cred ca nu am inteles nimic, si ca mai bine te-ai preocupa de scoala mai intai.
Salut,
In primul rand, sa scrii te rog frumos mai clar ca mi-a luat o gramada de timp pana am inteles
2. Cred ca te place din ce ai zis tu...
3. Nu ai scris acolo ca ai prieten? Adica bf nu inseamna boyfriend?
Pfff! clasa a 6-a...
Draga mea ai povestit tu acolo ce ai povestit clar am inteles cu greu, si te-as sfatuii sa iti vezi de scoala la prostiile cu baietii o sa ai multi ani de acum incolo tot sa te prostesti. Bafta!
Scuza'ma scumpa mea dar cred ca esti cam analfabeta nu sti sa scrii asa ca te rog sa iti vezi de scoala ca eu sa fi fost mama ta te bateam de iti venea rau. Asa ca daca vrei sa imi lasi id-ul tau sa te injur si sa te bat putin eu chiar te rog!
Nu te place si cand mai scrii asa de mult uita-te si a doua oara ca sa vezi daca ai gresit ceva!
Bianca draga, am fost si eu in situatia ta. Daca chiar ii place de tine inseamna ca nu stie sa se poarte cu o fata. Si faza cu "nu imi place de ea" sau ceva de genu' se poate sa fie adevarata. Depinde. Tot cu ce te pot ajuta e sa iti spun sa vorbesti mai mult cu el, sa iti fie ca cel mai bun prieten. Incearca sa vorbesti si chestii mai romantice cu el. Si nu trebuie sa te iei dupa ce zic toti. Fa ce crezi tu, si daca nu merge spune-mi. BAFTA!:omuletz:.
Daca iti place de el iesiti impreuna si vorbiti sincer si daca din nou te ia peste picior nu ii da sanse dar daca vorbeste serios si spune ca te place ar trebui sa-i dai o sansa
farcry444 întreabă: