| adina_6125 a întrebat:

Hi ma numesc bia si trec pe cls a a6a baiatul de care imi place trece pe a8a dar ca sa ma intelegeti mai bine va spun totata povestea:
intr-o zi eu ies in pauza si am iesit deodata cu un col de-al meu si incepe gino si striga am crezut ca nu striga dupa mine ca dupa colu meu si eu ma duc la colegele mele si culmea ca fix langa grupu nostru eram el cu prietenii lui si ma ia de mna si ma ia de mana si ma intreaba daca ii dau 1 leu eu ii zic ca nu (atuncea numi placea de el)si col mele imi zic dupa c ii zic ca nu ca el se da la mine eu atuncea n-am vrut sa le cred da intr-o zi eram cu prietenii pe afara si vine si el cu prietenu lui pe bitzza si eu ma duc cu my bf pana la magazin sa imi iau nu stiu ce si vine si el dupa noi si tot vroia sa ne calce da intodeauna se oprea cu 10 cm in fata mea si face asa vreo 20 de ture si dupa ce reusim cumva sa ne intaoarcem ne afucam toti sa ne batem cu iarba 9ca iarba abia fusese tunsa) si el numa in mine arunca numa ca inainte sa ne batem cu iarba am stat toti pe niste leagane si tot arunca cu corcoduse in mine si niste fete lo intr ca ma place si el incepe '"nu cum de asta niciodata" iti dai seama cat ii de adev daca o ziso asa si inainte sa ne batem cu iarba ma sctriga si eu nu vreau sa merg si vine el la mine si ma intreaba am ceva pe bluza eu ma uit si ma loveste... sti u unde si cand merg acasa prietena mea imi zice ca sigur acum o sa insiste si mai mult ca douadestepte eu zis ca cica mie imi place de el l-am vazut si ieri ca era un mesi la mine la schoala si o venit si el si se tot uita la mine de pe partea celalalta a curti si eu ma uitm la el si stateam ca prosti si ne uitam unu la altu
ce credeti ma place sau doar se prosteste pe seama mea? ce credeti ca ar trebui sa fac? va rog help me pls dau funtita

Răspuns Câştigător
| Liviu3478 a răspuns:

1)Dupa ce scrii ceva citeste pe urma sa vezi daca nu ai vreo greseala.
2)Dar baiatul acela te place si poate ar trebui sa ii dai si lui o seanasa. Asta doar daca consideri ca iti place de el.

15 răspunsuri:
| marla a răspuns:

Istorioara de nota 10+, auzi data viitoare scrie istorii cu mai putina pasiune big grin big grin

eu cred ca second one happy

| Raisa a răspuns:

Pff. uite care'i treaba.asta probabil ii un batjocoritor care nu te merita. i mai mare ca tine si noa e in adolescenta si de obicei baietii sunt asa.sa aiba cat mai multe femei si nu stiu ce dar asta te batjocoreste doar, am eu impresia.
baietii sunt niste nesimtiti, nu iti implica sufletul in eltongue
nu merita.
Pa si succes:*

| shishilik a răspuns:

Cred ca nu am inteles nimic, si ca mai bine te-ai preocupa de scoala mai intai.

| YukyTsukiyomi a răspuns:

Bianca eu zic sa mai exersezi cu scrisu sincer nu am inteles nimic

| rap4us a răspuns:

Cred ca te place.Si inca chiar foarte mult!

| Adredemesconf a răspuns:

Salut,
In primul rand, sa scrii te rog frumos mai clar ca mi-a luat o gramada de timp pana am intelesbig grin
2. Cred ca te place din ce ai zis tu...
3. Nu ai scris acolo ca ai prieten? Adica bf nu inseamna boyfriend?

| darkgirl_9581 a răspuns:

Pfff! clasa a 6-a...

Draga mea ai povestit tu acolo ce ai povestit clar am inteles cu greu, si te-as sfatuii sa iti vezi de scoala la prostiile cu baietii o sa ai multi ani de acum incolo tot sa te prostesti. Bafta!

| Cristina00 a răspuns:

Scuza'ma scumpa mea dar cred ca esti cam analfabeta nu sti sa scrii asa ca te rog sa iti vezi de scoala ca eu sa fi fost mama ta te bateam de iti venea rau. Asa ca daca vrei sa imi lasi id-ul tau sa te injur si sa te bat putin eu chiar te rog!

| alee_băă a răspuns:

Nu te place si cand mai scrii asa de mult uita-te si a doua oara ca sa vezi daca ai gresit ceva!

| omuletz a răspuns:

Bianca draga, am fost si eu in situatia ta. Daca chiar ii place de tine inseamna ca nu stie sa se poarte cu o fata. Si faza cu "nu imi place de ea" sau ceva de genu' se poate sa fie adevarata. Depinde. Tot cu ce te pot ajuta e sa iti spun sa vorbesti mai mult cu el, sa iti fie ca cel mai bun prieten. Incearca sa vorbesti si chestii mai romantice cu el. Si nu trebuie sa te iei dupa ce zic toti. Fa ce crezi tu, si daca nu merge spune-miwinking. BAFTA!:omuletz:.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu inteleg ce ai scris acololaughing
dar///cred ca te placetongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apropo bf=best friend

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Invata sa scrii

| anamaria2446 a răspuns:

Nam inteles nimic...

| dulcecristina a răspuns:

Daca iti place de el iesiti impreuna si vorbiti sincer si daca din nou te ia peste picior nu ii da sanse dar daca vorbeste serios si spune ca te place ar trebui sa-i dai o sansa