Se comporta ca si cum nu te suporta dar nu vrea sa se desparta de tine? Pai in cazul asta inseamna ca are de profitat intr-un anume fel de pe urma relatiei cu tine. Daca o iubesti asa cum spui, nu-i spune ca te desparti de ea, nu lua decizii radicale, nu ii vorbi urat, dar mimeaza o indiferenta crescanda fata de ea si nu o mai cauta. Daca e ceva de salvat la relatia voastra si daca ea simte ceva pentru tine, vei simti cum ia ea initiativa de a se apropia de tine. Daca nu incearca in nici un fel sa amelioreze lucrurile, inseamna ca oricum relatia asta nu ar fi dus nicaieri.
Pai adevarul e ca nu depinde de tine sa te indragostesti de cineva...nu e ca si cum ai spune de maine o sa o plac pe fata aia..asa si ea, nu s-a atasat de tine inca.
Mie totusi mi se pare ca ti da semnale ca nu mai vrea sa fiti impreuna si nu vrea sa o zica ea, eu zic sa va despartiti, caci daca tu chiar o iubesti chiar iti faci mai mult rau cand esti tratat cu indiferenta, eu zic ca e mai bine asa.
Ea nu mai este atrasa de tine. Indiferenta ei iti semnaleaza ca si ea ar dori ca relatia sa se incheie. Ar trebui sa ai o discutie seriosa si sa stabiliti daca relatia vostra poate continua sau fiecare sa plece in drumul lui.
Amaliaaaalala întreabă: