Buna.Eu cred ca esti cat se poate de ok pe toate planurile. Faptul ca tipa nu are habar sa comunice, sau nu vrea, nu e problema ta.
Nu stiu ce sa spun, poate chiar nu ii place sa vorbeasca pe astfel de aplicatii si prefera sa iesiti in viata reala? Sau poate se gandeste mai mult ce sa scrie, timp in care tu scrii mai mult deoarece iti curg gandurile mai usor? Poate se simte coplesita sau pur si simplu nu e la fel de interesata ca tine dar tot vrea o iesire din plictiseala (sper sa nu fie cazul, deoarece imi place sa cred ca o buna parte din personajele "fuckboy", erau la inceput cu bun simt ca tine si aveau un compas al valorilor morale bine echilibrat, pana cand au dat peste mai multe experiente nasoale care i-au schimbat total).In functie de context, se poate spune ca persoanele care raspund la intrebari cu alte intrebari, denota nesiguranta pe sine.Nu poti sti pana nu o intrebi. Poate ea le-a zis prietenelor ceva asemanator cu ce ai scris tu aici, ea fiind cea care isi face scenarii si zice cat de atractiv si sigur de sine esti.
Nu te mai afunda in acest obicei de a despica firul in patru, deoarece e posibil sa ai probleme si mai incolo (de exemplu pe plan sexual, sa te gandesti la toate cele in loc sa te bucuri de experienta, which sucks).
Si stai linistit ca personajul masculin principal din fifty shades e cat se poate de cringe, din tipologia toxica.Iar fetele/femeile care vor asa ceva, probabil cam tot pe acolo dau semne.
Nici nu ai idee cum ai nimerit-o pe asta cu "sper sa nu fie cazul, deoarece imi place sa cred ca o buna parte din personajele "fuckboy", erau la inceput cu bun simt ca tine si aveau un compas al valorilor morale bine echilibrat, pana cand au dat peste mai multe experiente nasoale care i-au schimbat total)"
Pai asta simt nevoia sa fac, sa imi schimb total comportamentul din simplul fapt ca oamenii buni aparent de multe ori nu sunt apreciati.
Legat de treaba cu personajul principal din FSOG, daca-i cringe (si chiar e) de ce fetele il idolatrizeaza? si pe langa asta, pe voi ce va excita cel mai mult? Am impresia ca va excita jocurile de cuvinte care duc intr-o zona sexuala mai mult.
Nu stiu, ca d'aia intreb...
Multumesc de raspuns!
Mda, ești sigur că n-ai 15 ani? Trebuia să treci direct la subiect, chiar nu interesează pe nimeni că tu ești cel mai bun și că alții sunt urâți și proști. Să nu te comporți la întâlnire ca un țânc cu figuri sau ca o un narcisist... fără supărare, dar asta pari.
Degeaba spun care-i problema daca nu adaug putin context.
Da, sunt foarte sigur ca nu am 15, in caz contrar raspunsurile la intrebarea asta nu m-ar fi ajutat. (pe langa asta contul e facut in 2012 deci daca am 15 ani inseamna ca la varsta de 4 ani am facut contul asta, nu?)
Si dupa cum spuneam, ideea e ca ma cred inferior chiar daca probabil nu sunt.
Am facut acele comparatii desi cred ca am explicat clar ca am o stima de sine foarte proasta pentru a va intreba de ce unii care sunt sub mine din multe puncte de vedere (nu din toate punctele, din UNELE) au mai mult succes la femei si la intalniri.
Exista termenul de analiza SWOT (ceva ce am facut la facultate), si inseamna "Puncte tari, puncte slabe, oportunitati si amenintari"
E clar ca si eu am puncte tari dar si slabe, la fel si cu tine si cu oricine.
Din cauza asta intreb care sunt punctele lor tari.
De exemplu, unchiul meu are undeva la 35+ de ani (pana in 40) si are bani, prost nu e dar frumos in niciun caz nu e.
Cu toate astea gaseste tipa de 27+ (si a avut o groaza pana acum)
Nu vreau sa-i cer sfaturi pentru ca, am avut "conflicte" pe treaba asta si vreau sa-i arat ca pot sa-mi "gasesc fara grija lui"
Tragi concluzia singur.
Wow ce poveste interesantã. Eu sunt de pãrere ca fata este interesata de tine doar ca poate îi este rușine sa mãrturiseasca ca-i place de tine sau cine știe ce sentimente are fața de tine. Eu am citit Arta Seducției și chiar m-a ajutat. Daca vrei alte sfaturi lasa-mi un mesaj pe insta Just_me_kris.003
Amaliaaaalala întreabă: