Ar fi foarte romantic sa va impacati. Dar viata bate filmul. In realitate cei mai optimisti romantici, ca tine, o dau in bara.
Cea mai buna solutie este sa accepti situatia si sa te gandesti ca daca nu a mers nu va merge nici in viitor.
A doua solutie presupune o suferinta mai mare si te poate urmari toata viata.
Cum am putea ghicii noi daca ea s-ar intoarce la tine?
Trebuie sa fii realist, daca nu ne spui motivul certei voastre si cat de grav a fost motivul, atunci nu avem nici macar cum stii sa-ti dam vreun sfat, in cazul tau.
Motivul cred ca este ca ne-am jignit prea tare si ne-am spus vorbe urate! Dar noi niciodata nu credeam vorbele urate spuse la nervi! adica mereu ne certam dar peste cateva minute ne sarutam si ne ceream scuze si ne era mai bine!
Vorbele pot fi iertate.
Parerea mea este ca traiti prea 'ca intr-o poveste', si ar trebui sa mai coborati si cu picioarele pe pamant.
Gandeste-te bine ce simti pentru ea, ce planuri de viitor ai, ce cuvinte urate i-ai spus, si poarta o discutie ca intre adulti cu ea.
Nu-ti recomand sa faci ce am spus eu sub forma de declaratie de dragoste scrisa pe o hartie roz cu inimioare rosii, fa-o pur si simplu intr-o discutie calma, intima.
Ia in considerare pe viitor, sa-i acorzi si putin mai mult spatiu. Intotdeauna in relatiile astea de lunga durata, la varste mai fragede, cel putin unul va simti nevoia din cand in cand, sa mai piarda vremea pe acasa pe la el, singur. Trebuie sa va respectati si nevoia asta din cand in cand, ca sa evitati certurile din nimic.
Faza este ca nu putem sa discutam calm pentru ca ea tipa la mine si nu vrea sa ma mai vada de nici-un fel ma alunga ma jigneste ma uitat de tot face tot ce vreau nu-i msai pasa de mine! Nu vrea sa ma mai vada in fata ei! nu stiu ce-i cu ea de a ajuns asa!
Nu cred ca se uita asa repede tot ce-am facut impreuna un an si prin cate am trecut cu bune cu rele! Dupa cate povestite si inca mai sunt dar nu pot scrie atat credeti ca exista vreo sansa sa se intoarca la mine?
Amaliaaaalala întreabă: