Nu e posibil.
N-are voie nici să se urce la mine în mașină până nu arată ce are între picioare!
Nu,nu cred ca i-am luat locul lui Verginica.
In schimb imi place sa creez content amuzant.
Dacă nu e la înălțime mare camera, o invit să plece pe fereastră. O
(sau Îl) ajut chiar.
In situatia de fata "tipa" e de fapt un travestit, nici n-ai voie ca barbat sa nu recunosti un d-asta, n-are nicio treaba cu orice inseamna feminitate, e doar un barbat in haine de femeie, nici macar transexual nu e...nu ca s-ar fi schimbat situatia daca si-ar fi facut operatia. Nici nu s-ar ajunge nicaieri si mi-as arata dezinteresul total zicand ca-mi plac femeile biologice si sa mai bage o fisa cu alta persoana. Nici mort de beat n-as putea sa fac o prostie ca asta sa aduc un travestit sau transexual acasa.
Cica unii travestiti arata atat de bine ca o femeie incat e greu sa iti dai seama.
Asa mi-au zis unii prieteni.
O zici de parca nu e un beneficiu absolut, ca asa nu te da in judecata pentru pensie alimentara daca faceti fara prezervativ.
Nici una, dar pentru că a fost cam boring întrebarea, astăzi ești mai puțin bazat Chris
Bineinteles)
Dar ce faci man de atragi atâtea tipe? Unde le întâlnești de ajungeți să udați cearceaful? Prin cluburi sau la faculta/job?
Amaliaaaalala întreabă: