Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
2846843intrebari
Ultimele intrebari
Cadouri USB - USBmania
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
28 Ian
SATI 329.003AFISARI
171.498VIZITE
153.073V. UNICI
17 Mai 2011
Katomi intreaba:

Cum arata o cerere adresata domnului director (este o tema) adica ma refer unde pui data, numele cui vrei sa adresezi cererea, semnatura chestii de genu asta laughing. Daca puteti sa-mi lasati o poza ar fi mai bine.Ms anticipathappy. fundita + vot big grinUrmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • Raspuns castigator
  17 Mai 2011 22:04
  MoonLight a răspuns:

  Uite un exemplu : http://www.infocallatis.ro/wp-content/uploads/2010/12/DSC_2239.jpg
  Deci: In principal trebuie sa lasi spatiu la margine! obligatoriu asta! La titlu se scrie formula de adresare Domnul/ Doamnei si functia : Domnului Director, [se pune virgula dupa mereu!]. Se scrie continutul ex: Subsemnatul ---------, elev/a a clasei ------- de la scoala --------, doresc sa -------- (aici scrii ce doresti).
  Cu cateva randuri sub text in partea stanga se pune data, iar in partea dreapta, pe acelasi rand cu data se semneaza. De obicei cand nu se utilizeaza o stampila, cu catev randuri mai jos de data si semnatura, mai spre josul paginii se scrie pe mijloc "Domnului/doamne director a scolii --------, -------(judetul).
  Sper sa fi fost de ajutor:d

 • 5 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • 17 Mai 2011 22:03
  IMPERIA a răspuns:
 • 17 Mai 2011 21:55
  uirebitpunctro a răspuns:
  Pai nu e asa de greu. Iei o foaie de hartie si te asterni pe treaba.
  In centru vei scrie" Catre Domnul Director al Oficiului Fortelor de Munca din localitatea X, jud. Y"

  Subsemnata Denisa Galusca Bleaga, in varsta de 18 ani, domiciliata pe Aleea Pomenelor 13 bis, doresc sa supun atentiei dumneavoastra urmatoarele:
  Intrucat am fost prea puturoasa ca sa invat la scoala si mi-am facut temele milogindu-ma pe TPU, am ajuns sa nu pot sa iau bacul.
  Tatal meu este alcoolic intrucat a fost restructurat acum 2 ani, fratele meu spala pe jos in magazinele de vise contra a 2 doze si un joint pe zi, iar mama si-a luat lumea in cap in Italia la un azil pentru ingrijirea batranilor.
  Intrucat situatia mea este grava ( disperata mai exact), va rog, domnule director, sa ma angajati cu jumatate de norma ca femeie de serviciu.
  In speranta ca demersul meu va fi bine primit de catre dumneavoastra, va rog sa primiti caldele mele multumiri si ma angajez sa curat WC-urile fara sa cracnesc ori de cate ori ii va exploda cuiva fundul pe colac.
  Cu recunostinta si lacrimi in ochi de bucurie,
  Denisa Galusca Bleaga "
  Iar dedesubt nu uita sa pui datele de contact, adica telefon fix, mobil si adresa e-mail.

  Sper ca am putut sa iti fiu de folos happy
 • 17 Mai 2011 22:00
  GeorgexD a răspuns:
  Singura poza relevanta e urmatoarea, deci holbeaza-te xD Numele se pune ca la scrisoare, sus in centru, la 2 3 degete de capatul foii. Data si semnatura sub ce ai scris, data in stanga, semnatura in dreapta. Cu placere.
 • 17 Mai 2011 22:01
  GeorgexD a răspuns:
 • 17 Mai 2011 22:03
  GeorgexD a răspuns:
  Imaginea e aici ( nu imi apare la raspunsuri, am mai scris asta) http://3.bp.blogspot.com/_duKJ0auKwXk/Sl8COv_PbcI/AAAAAAAAACw/ZRSxt2bHGB8/s320/Model_Cerere.JPG