Depinde ce iti doresti de la ea happy Eu una i-as cumpara ceva dragut,cum ar fi un ou kinder! Nu rade,la mine a functionat mereu. Ziceam ca am o surpriza pentru el, si cand intreba despre ce e vorba, spuneam ca nu stiu inca daca sa i-l dau...si ma mai gandesc. Pe parcursul intregii intalniri ma tot intreba si pana la urma i-l dadeam laughing Era amuzant pentru ca nu am mintit cu nimic,oul se numeste..."cu surprize"!
Cred ca ar trebui sa o inviti la film sau la un suc undeva prin oras (Mc Donalds ar fi ok,sau unul din locurile din Mall),sau daca orasul tau are patinoar, invit-o la patinoar. E iarna, si o plimbare s-ar putea sa nu ii placa. Fetele sunt mai friguroase decat baietii.
Daca exista un Mall la tine in oras ar fi perfect. Acolo mereu gasesti ceva de facut...important e sa faceti ceva dar sa si puteti vorbi,exceptie facand filmul (daca nu prea vrei sa vorbesti si totusi sa iasa bine intalnirea). Intra cu ea in magazine,uitati-va la haine,comentati moda,etc. Afla ce ii place,muzica,haine,filme,carti. Daca chiar iti place de ea,incearca sa-ti amintesti ce ai aflat despre ea si documenteaza-te. Sa aveti lucruri in comun va ajuta in primul rand sa fiti prieteni,si prietenia e baza oricarui fel de relatie.
PS: fa multe glume, dar nu exagere. Incearca sa nu spui bancuri ci sa o tachinezi sau sa comentati un personaj pe care amandoi il antipatizati. Si NU UITA sa ii faci complimente. Daca iti place ceva la ea, nu uita sa ii spui. SUCCES!
De exemplu la mine nu sunt probleme. Ca sa ai o relatie frumoasa trebuie sa tii cont si de parererile prietenei, ascult-o, incearca sa o intelegi, iubeste-o si fa-o sa sse simta iubita, incearca sa nu o dezamagesti sau sa o inseli. Acum depinde si de stilul vostru de viata, dar nu e exagerat de greu. Fiti naturali.
Mi-a dat profa de fizica un proiect despre Unde Seismice si nu prea stiu unde gasesc,ma ajutati? va rog frumos, sunt disperat, vreau sa iasa cat mai bine!
Asta ii zici tu prietenei tale sa se simta iubita si fericita...scuze nu m-am putut abtine
PrinceRO întreabă:
anonim_4396 întreabă: