Don't sweat it. Cand un ageamiu se pronunta intr-un anumit domeniu doar pentru ca el are niste idei de principiu, nu de specialitate, teoriile lui vor fi preluate excusiv intr-un grup de ageamii.
Ah nu, stai linistit. Nu ma macina treaba asta dar mi s-a parut destul de amuzanta ( si mi-am adus aminte ca am dat de asemenea personae chiar si aici pe TPU).
Pai sunt cam toate genurile de oameni pe TPU, cel putin asa cred
Faptul ca nu exista o crocorata este o dovada a veridicitatii teorioei evolutiei.
Existenta unei asemenea creaturi ar aneantiza toata evolutia.
Exact acelasi lucru le-au zis ceilalti 2 celor care au bagat argumentul cu crocorata dupa care, vazand ca nu se poate cu ei, au zis mai in gluma de ornitorinc.
Bunaziua. Am 35 de ani si sunt preot la o biserica din Brasov. Am vazut ca multi tineri se indeparteaza de Iisus si de la calea cea dreapta. Probabil pentru ca religia crestina nu le pare cool sau la moda. Dar nu este adevarat religia crestina este un adevar fundamental. Stiu asta din propria experienta.
Cand eram tanar si eu eram ateu ca si voi. Faceam tot ce face un ateu modern in zilele noastre deci nu eram cu nimic mai plictisitor sau demodat decat sunteti voi. Ca ateu eram impotriva religie si injuram pe cei ce ma contrazic. Blestemam, ma imbatam, absentam de la scoala si de la liceu, intr-un timp ajunsesem sa si fur pentru a face rost de bani pentru droguri. Pe scurt eram un ateu in toata puterea cuvantului. Si probabil ca as fi ramas asa si astazi, un ratat social, daca o intalnire cu un preot nu mi-ar fi schimbat viata. Pe la varsta de 22 de ani am intalnit un preot. Ca orice ateu primul impuls a fost de a ma certa cu el. Am inceput sa ma cert si sa ii spun ca Dumnezeu nu exista. Ne-am certat ce ne-am certat pana cand l-am intrebat De ce sa cred in Dumnezeu sau ceva asemanator. Iar raspunsul sau a fost cel ce mi-a schimbat viata si mi-a deschi ochiurile. Parca aud si astazi, mi-a spus cam asa; ---Daca nu ai sa crezi in Dumnezeu atunci Lucifer te va lua in iad.--- Am incremenit si am jurat sa devin preot, si iata-ma astazi si sunt.
In mod normal nu ar fi trebuit sa-si bata capul cu asemenea organismle. Inculti de teapa lui kirk Cameron sunt pe toate strazile.
Dumneata n-ai fost ateu "in toata puterea cuvantului". In primul rand, nu conduita te face ateu. In al doilea rand, un ateu nu crede nici in Dumnezeu, nici in Diavol, asadar o amenintare ca cea de mai sus nu ar fi trebuit sa te cutremure. In al treilea rand, si nu stiu daca sunt doar eu, miros un trolling aicea...
Eu doar am vrut sa spun ca exista niste vorbe pline de spiritualitate si adevar ce ne deschid ochiurile si ne fac sa credem.
Preotul cu care am iscutat era un invatat, el stia ca numai spiritualitatea ma mai poate intoarce pe drumul cel bun asa ca a stiut ce sa imi spuna.
De ce incercati sa ii jigniti pe cei ce cred in Dumnezeu? Ii intimidati cu jignirile voastre.
Dumnezeu exista iar cei ce nu cred vor suferi. Asta incerc sa va spun.
Eu stiu ca la varsta ta este greu sa alegi crestinismul. Mai mult ca sigur esti un adolescent rebel ateu, care incearca sa impresioneze. Probabil te intrebi cum mi-am dat seama. In atatia ani de experienta ca preot am invatat sa disting oamenii maturi de tineri.
Daca esti ateu si injuri pe toata lumea nu esti cu nimic mai special.
Peste 20 30 de ani ai sa vezi lumea diferit si ai sa crezi in Dumnezeu.
N-ai cu cine; e imposibil de inteles ca evolutia e cam asa: http://www.descopera.ro/......-noi-video
Dragi tovarasi si pretini, asa "evolueaza" ceva, schimbari imperceptibile care la diferente marisore de timp sunt foarte perceptibile.
Aceeasi crestini paraleli cu realitatea care au fost in stare sa faca un muzeu al creationismului plin de aberatii fara sens cum ar fi dinozaurii pasnici care traiau cu adam si eva in rai. Nu-i de mirare ca duc atatia copii pe acolo, ca astea chiar is povesti pentru copii. Din pacate daunatoare.
Nu sunt ateu si nici adolescent. Sunt crestin si am niste ani trecuti peste mine. Nu am injurat si nu am jignit, asa ca nu te flata singur, chiar nu ti-ai dat seama ce fel de om sunt. Avand in vedere ca sunt din ce in ce mai convins ca faci trolling, stau si eu cu "ochiurile" pe tine.
E troll 100%
Iti dai seama din primul comentariu.
" Faceam tot ce face un ateu modern in zilele noastre : eram impotriva religie si injuram pe cei ce ma contrazic. Blestemam, ma imbatam, absentam de la scoala si de la liceu, intr-un timp ajunsesem sa si fur pentru a face rost de bani pentru droguri. Pe scurt eram un ateu in toata puterea cuvantului. Si probabil ca as fi ramas asa si astazi, un ratat social "
Imi place insa motivul pe care l-a bagat pentru convertire : "Daca nu ai sa crezi in Dumnezeu atunci Lucifer te va lua in iad".
Daca vrei sa te distrezi mai am un material ( asta e destul de recent ) : http://www.youtube.com/watch?v=aIehVeZYUyY
R?zv?nyk? întreabă: