Nu e categoria corecta dar na am avut si eu acum ceva timp asa ca iti raspund.Da se pot stramba la loc pentru ca nu sunt mineralizati etc poate nu intelegi ce vreau sa zic.Trebuia sa te duci atunci sa-ti faci acel aparat special pe care trebuie sa-l porti mereu cam 1 an(nici nu se observa)! Daca ti-a dat ceva sa semnezi doctorul stomatolog nu o sa fie raspunzator pentru nimic daca patesti ceva! Fugi cat mai repede la el sa-ti faca aparatul ca nu-i de gluma cu asta.
Hei! Dar doctorita m-a chemat in septembrie pentru ca eu in august nu sunt acasa, si eu chiar vreau sa mi-l fac mai repede ca sa nu se strabe in fine. Tu ai purtat aparat de stii lucrurile acestea?
Ti-am zis aici " dar na am avut si eu acum ceva timp asa ca iti raspund." ca am avut! Da am raspuns pentru ca stiu, nu am raspuns aiurea! Fa tot posibilul sa te duci cat mai repede, nu glumesc!
Ce cauta totusi intrebarea ta aici? Pune-o la categoria potrivita si vei primi raspunsuri.
Buna! Daca sa zicem ca l-ai fi tinut pana cand tu credeai ca dintii tai sunt asa cum trebuie.Deci eu nu prea cred ca daca ii vei lasa 2luni vor revenii la forma lor initiala.Insa cel mai sigur este sa iti faci timp pentru a merge.Nu ai de ce sa risti.Te pup:*