| IanSomerhalder a întrebat:

Cine a slabit? cat? cum?,eu de azi am inceput sa tin o "dieta" adica ceva facut de minelaughing, azi m-am trezit pe la 11, deci am sarit peste micul dejun,la pranz, pe la 13, am mancat o farfuri de supa de pui, si pe la 17 un mar si la 18:30 un mar si un ou fiert, pana in prezent am baut 1, 5l apa si acum beau jumate de l de apa cu lamaie, este bine? voi slabi? VA ROG SA-MI RASPUNDETI LA TOATE INTREBARILE.Ps:am facut si vreo 10 min de sport si in seara asta voi face ceva fitnesslove struck

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
18 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Dieta asta facuta de tine este aiuritoare si daunatoare. Nu stiu ce carti de nutritie ai consultat, dar fie nu erau cele bune, fie n-ai inteles nimic. Ca sa slabesti trebuie sa mananci 5 mese pe zi, obligatoriu una inainte ed 10 dimineata (din cauza metabolismului glucozei), asa ca nu se pune problema unei diete daca mananci prima data la ora 13. In al doilea rand, o dieta trebuie sa includa ceva carne slaba si neaparat lactate de buna calitate (degresate). Este posibil ca tinand tampenia asta sa slabesti cam un kiligram pe saptamana, dar te vei imbolnavi si, dupa ce oprestie dieta, vei lua in medie 1 kilogram pe zi.

Abh
| Abh a răspuns:

Ai inceput cu stangul aceasta" dieta". In curele de slabire nu se sare peste micul dejun, dimpotriva, aceasta este masa in care ai voie sa consumi cele mai multe calorii din zi. Ai nevoie de 5 mese pe zi, fractionate in portii mici.Cateva reguli de aur intr-o cura de slabire echilibrata:
- imparte mancarea in 5 mese pe zi (asa nu te vei infometa si vei consuma mai multe calorii pentru arderile interne)
- nu consuma mai multe calorii decat ai nevoie
- un mic dejun trebuie sa fie complet si variat
- sa nu uiti ca hidratii de carbon au putine calorii si te satura mai mult decat altceva
- trebuie marita cantitatea de produse vegetale in raport cu cea de produse animale
- bea multa apa si limiteaza consumul de sucuri si bauturi gazoase
- nu face mancarea prea sarata deoarece retine apa in organism
- trebuie sa mananci intotdeauna: dimineata ca un rege, la pranz ca un print si seara ca un cersetor
- nu te obsesiona cu "greutatea ideala" (s-a demonstrat ca nu exista si mai ales poate duce la dereglari psihologice ca anorexia).

| denis987 a răspuns:

Pai nu e prea bine ca nai mancat micul dejun insa. Da o sa slabesti. e cam drastica dite adar depinde daca ai maxim 16 nu e prea buna.Ori cum nu manca maine, dupa ora 18 (decat un fruct), incearca sa nu mamanci prajeli, grasimi si mananca cat mai multe fructe si iaurturi

| lavynya1 a răspuns:

Pai daca vrei sa slabesti nu mananci deloc paine, cate o felie la masa deja e mult, o felie contine 200 si ceva calorii, daca mananci de 3 ori pe zi inseamna 600 calorii.Eu in diete exclud de tot painea, oricum o sa vezi ca e mai bine sa renunti la ea de tot.Nu am mancat aproape 3 luni paine si cand am mancat dupa o felie deja simteam drojdia din ea.Eu cand ma mai vad grasa si vreau sa slabesc, beau 5 litrii pe zi de apa, e buna pentru detoxifierea organismului si aplic regimul modelului, mananc doar odata pe zi la ora 16:00.In locul celorlalte mese beau 1, 5 litrii pe zi.M-am consultat cu doctorul de familie, nu patesc nimic atata timp cat mananc zilnic altceva ca sa imi fac necesarul zilnic.De ex azi mananci un bol de supa, maine o salata mare cu pui, poimaine gratar cu legume.A si apropo, zilnic consum ori un fruct ori o leguma la alegere.Ideea este sa nu ai peste 1000 de calorii pe zi.Eu sunt la faza sa nu am peste 500big grin.Te asigur ca nu lesini pe strada sau nu ti se face raulaughing. Dupa ce incepi sa slabesti adaugi pe zi, cate putin la meniul tau, corpul sa nu se ingrase din nou. Poti bea si ceaiuri, si limonade, atata timp cat sunt preparate in casa.Limonada e cea mai buna, fara miere si fara zahar.10 min de sport pe zi e super bine atata timp cat mergi zilnic la plimbari.PS: nu te lua dupa altii gen"mergi la sala".La sala toti prietenii mei ce or mers nu or slabit, or facut muschi si or luat in greutate si nu cred ca vrei asta.

| TheCritic a răspuns:

Hei, pai e bine ca te hidratezi. Poti sa bei si mai multa apa insa mi se pare ca ai mancat destul de putin. Esti la dieta dar nu trebuie sa te infometezi si, mananca la ore fixe, poti avea 1-2 gustari, gustarea nu o lua in loc de cina. Dimineata poti manca cereale, la pranz poti manca si carne cu legume iar seara o salata. Nu trebuie sa te infometezi ca sa slabesti repede caci acele kg se pun mai usor inapoi. Nu manca dupa ora 18 big grin dar au grija sa mananci la ore cat de cat fixe. Si sport, mult sport. Inoti, alergi, joci tenis, baschet, handbal, mergi cu rolele, cu bicicleta, pe jos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa mananci putin si des nu rar si mult cum fac majoritatea.
Bea apa multa, dar nu sucuri carbogazoase si alte bauturi nocive de pe piata.
Paine poti manca o felie la fiecare masa.
Mananca fructe si legume multe.
Sa nu manaci paste, dulciuri multe...
Si sa nu mananci dintr-o data putin pentru ca urmarile pot fi drastice: te poti imbolnavi, cunosc persoane care din aceasta cauza au lesinat, si multe alte boli.
Daca inainte mancai o anumita portie de mancare acum nu o injumatati dintr-o data mananca mai putin, mai putin, mai putin pana corpul ti se va obisnui cu mai putin.
Multa bafta!

| Tzukushi a răspuns:

Citeste despre cura mea de slabit

http://www.sfaturilemariei.com/......oi-folosi/

| MickyloveAndySixx a răspuns:

Buna! am si eu aceias problema! blushing
prea multe prostii ingrasa! uite ce am inceput eu sa fac:

1.Mananc mai multe gructe, legume si evit grasimile si dulciurile! (cat imi putin... doar cat gust! blushing)
2.Aerobic in fiecare zi de obicei diminieata!
3.Siara alerg pana in parc si inapoi pana obosesc prea tare sa continuii!
4. Fara mancare dupa ora 6! (maxim biscuiti simplii cu ceiut)
INTR-O LUNA SE VAD MARI DIFERENTE! :*

Bafta! Sa ma anunti cum ti-a mers! >big grin

| ramona11ramona a răspuns:

Multe salate cu putina paine sa fara trezit dimineata la 7 la ora 8 aalergi ap 30-40minute seara un iaurrt a si dupa ce te intorci de la alergat bei oar apa si sa nu mai bei tot felul de sucuri

| GoGu7 a răspuns:

Eu ti-ar recomanda sa faci sala si sa mananci fara mancare normala dar cu foarte putina paine. Eu asa fac si am slabit vreo 2, 3 kg in 2 saptamani.

| GoGu7 a răspuns (pentru GoGu7):

Eu ti-as recomanda sa faci sala si sa mananci mancare normala dar cu foarte putina paine. Eu asa fac si am slabit vreo 2, 3 kg in 2 saptamani. (Ma scuzi te rog. m-am grabit cand am scris )

| biiannkaa a răspuns:

Eu zic ca vei slabi! happy Dar ai grija cu dieta deoarece daca nu mananci poti sa te imbolnavesti cu stomacul si apoi toata ziua la doctori straight face. oricum ca sa slabesti trebuie sa te ti de treaba! Se poate mai ales cand vrei happy

Apropo super poza cu Ian love struck! fan The Vampire Diaries! happy.

| IanSomerhalder explică (pentru biiannkaa):

Hmm...il ador pe ianlove struck, am decat un poster cu elcryingnu stiu de unde sa mai fac rostcrying(

| biiannkaa a răspuns (pentru IanSomerhalder):

Urmareste revistele happy. Mai ales cele pentru fete, dar si celelalte happy.

| biiannkaa a răspuns (pentru IanSomerhalder):

Urmareste revistele :X, mai ales cele pentru fetehappy.

| biiannkaa a răspuns:

Nu uite foarte multe fructe! si apa at mai multa. Succes!

| Adriana_Ioana_1997 a răspuns:

Ce se intampla daca nu mananc fructe?