Ar trebui să îți faci un set de analize complet, nu doar inima se poate îmbolnăvi.
Poti lua din nou magnerot,contine magneziu. Excesul nu dăunează,doar deficienta deci il poti lua linistită dacă te ajuta.
Sa stii ca palpitatiile vin de la inima,doar ca inima nu se controlează singura,nu bate de capul ei. Ea este controlată de sistemul nervos,adică de creier.
Ar trebui să consulti un psihiatru. De obicei, medicii de familie sau de specialitate preferă să nu indice pacienților sa meargă la un consult psihiatric, de teama de a nu ii jigni, deși nu e nimic jignitor in asta. Iti zic eu sa mergi pentru binele tau. Dacă la inima nu ai nimic si astmul este sub control, e clar ca tine de modul în care reactionezi sau actionezi deci de psihic. Psihiatrul este singurul medic care se ocupa de psihic.
Mai este neurolog care trateaza creierul ca si psihiatrul, doar ca la neuro mergi cand esti sigur ca ai o problema la creier(adică se vede la analize).
Eu dacă aș fi în locul tău mi-aș face și un EKG ( ceva la cap, să vadă ) pentru că poți avea anumite tulbuări pe bază de stres sau ești o persoană mai agitată de fel.
În fine, și eu sunt la fel doar că nu mai am palpitații.
Poate fi ceva, dar în același timp există foarte mulți oameni, mai ales tinerii din ziua de astăzi care au pulsul și tensiunea crescute fără vreun motiv anume Iar acest diagnostic se numește tahicardie și în majoritatea cazurilor nu ai ce să faci. Omul își trăiește viața normală, doar că are inima mai alertă. Important e să te obișnuiești cu tine, să nu te agiți, să știi să te calmezi, să nu îți dai panică pentru că nu se rezolvă nimic.
Cel mai bine ca să fie liniște, te duci la doctori, fără frică. Să descoperi cât mai repede cauza.
Un sfat:
Continua sa iei magnerot.
In salina aerul iti face bine daca ai astm.
Pentru acele dureri iti recomand masaj bowen saptamanal.
Nu face efort fizic mare.
Sanatate