Salut, eu am tinut acum multi ani cura cu supa de varza pentru 2 saptamani! Este INGROZITOR de grea dar. pot sa spun ca in alea 2 saptamani am dat jos 11 kg!
Ideea este sa iei o reteta BUNA de pe net! SI... sa o respecti intru totul! (adicaŞ daca in yiua 1 spune ca ai voie sa mananci supa de varya plus un mar plus. un ardei gras rosu. DOAR AIA SA MANANCI! NU ai voie sa bei sucuri ACIDULATE, Alcool si nimic din sucurile, naturale, din comert... etc)
Este iarasi o cura care iti poate da stare de lesin, sau lipsa de putere, concentrare etc!
Si cum spunea cineva mai jos. NU se mai repeta decat DUPA 6+8 luni! pentru ca este o cura de SCHIMBARE a metabolismului!
Multa Bafta! Si... SANATATE!
Bună.
Învață să mănânci, lasă prostiile care îți pun viața în pericol.
Practică un sport, exerciții fizice zilnice, dans, etc. pentru a arde caloriile.
Pa, pa.
Am o prietena care a incercat toate dietele posibile plus pastile, ceaiuri...Slabea si apoi punea la loc. A tinut si dieta asta cu varza, dar nu cu varza murata pentru ca ea contine multa sare si sarea retine apa in organism. A slabit cu dieta asta dar se simtea slabita. Acuma stiu ca tine dieta Dunkan si a slabit f mult si se simte super bine. :*
A incercat... dar ca rezultate a remarcat ca dintii au inceput sa creasca, la fel si urechile
Alexashadow întreabă:
AromadeVanilie întreabă:
Catalina990099 întreabă: