NU exista niciun tratament pentru tinitus. Din pacate, va trebui sa te obisnuiesti cu sunetul si acesta NU este cauzat de coloana sau ca ai probleme cu spatele.
"Tinitus nu este o boală, ci un simptom care poate rezulta din numeroase cauze. Una dintre cele mai comune cauze este zgomotul indus de pierderea auzului. Alte cauze includ infecții ale urechii, boli ale inimii sau vaselor de sânge, sindromul Ménière, tumori cerebrale, stresul, anumite medicamente, o rană la cap și dopuri de ceară (cerumen)."
Sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/Tinitus
Ba poate fi cauzat de spondiloza cervicala... Da de la stres mă gândeam și eu, cu auzul nu am probleme. după ce m-am trezit dimineață m-am trezit brusc cu sunetul am rămas uimit, parca aveam o presimțire că voi avea această "boala domneasca " oare dacă reușesc să găsesc cauza pot scapa de tiuit?
De regula, nu continui conversatia cu cineva caruia i-am dat deja un raspuns, insa cu tine voi face o exceptie deoarece simt ca meriti sa stii ca sunt alaturi de tine si ca POTI atenua sunetul enervant.
Consultand Google-ul, (ceea ce iti recomand sa faci) am aflat ca exista posibilitatea ca sunetul sa dispara in 16-48 ore sau (in cazuri extreme) intr-o saptamana sau doua. Iti doresc sa dispara cat mai curand, in caz contrar iti doresc sa reusesti sa gasesti o informatie care sa-ti fie benefica si sa te ajute sa te obisnuiesti cu el.