Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3171530intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
20 Oct
SATI 279.733AFISARI
183.019VIZITE
167.535V. UNICI

Mama mea are niste dureri de spate si un fel de arsuri pe coloana vertebrala chiar daca sta pe scaun sau altceva tot o arde coloana.Ce solutie imi recomandati precizez ca are 37 de ani. Funda!Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.
 • 3 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • a răspuns:
  Am simptome identice! --- dupa testul pentru densitatea minerala osoasa prin metoda de scanare DEXA (absorbtiometrie duala cu raze X sau DXA), diagnosticul a fost clar, am osteoporoza. Investigatiile (DXA si altele)precum si tratamentul au fost recomandate de medicul specialist din Clinica de reumatologie Cluj.
 • a răspuns:
  Raspunsul nu-l gasesti aici, sa mearga la medicul de familie, acolo o consulta si-i da trimitere la medicul specialist.
 • a răspuns:
  Daca a avut job-uri la viata dansei in care sa-i fi solicitat coloana foarte mult e posibil sa fie un inceput de hernie de disc (Daca este la nivelul bazinului ). Daca durerea persista, sa-si faca un RMN la nivelul respectiv. Consultati un medic specialist pentru un tratament corespunzator.

  Sanatate!