Clatitele sunt bune intr-adevar, insa fiind facute din faina alba, cu zahar, dulceata, lapte si ou, aduc un aport caloric mare si risti sa ai, ulterior, probleme cu greutatea.
Pentru ca sa nu fie clatitele "crude" asa cum spui tu, este important sa fie aluatul subtire si sa pui in tigaie atat, cat este necesar sa se acopere suprafata acesteia.
Iti dau un sfat pune putin ulei in compozitie si astfel, nu mai este necesar sa prajesti in ulei clatitele. In tigaia de teflon, se unge pentru prima portie cu putin ulei, suprafata acesteia si apoi pentru celelalte clatite, nu mai este necesar sa mai pui, nici un pic de ulei. Poti sa folosesti faina integrala si vei vedea ca sunt la fel de bune, insa vor fi mai sanatoase.
Un gand bun si multa sanatate.
Bun sfat, multumesc.
faina integrala, si mai bine.
eu fac sala si sunt in perioada de crestere a mesei musculare; prea mult calorii? foarte bine, este ceea ce am nevoie.
Multumesc.
Clatitele, de regula, se mananca putin mai rumenite, pentru a nu cadea greu la stomac, atunci cand aluatul ramane mai "moale", asa cum ai scris tu. Este bine ca faci antrenament, fiind in crestere, acum iti si formezi masa musculara si aspectul tau fizic va avea de castigat.
Un gand bun si multa sanatate.
Sanatoase nu cred ca sunt, dar atata timp cat nu faci abuz nu are ce sa ti se intample, poate doar sa pui putina "carnita" pe tine
anonim_4396 întreabă:
maria89nic întreabă: