| Liora a întrebat:

Hei TPU. big grin. Ce mai face`ti? am o intrebare : cum se face Gulas unguresc cu Fasole boabe? big grin fundita. :*

4 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

Bună,

Sper ca reţeta asta să îţi folosească!

Ingrediente:


3 pumni de fasole uscata
1 ceapa rosie
1 ceapa alba
4-5 catei usturoi
2 linguri pasta de gogosari
1 lingurita rasa boia
1 lingurita rasa piper
cate un varf de cutit : - chimen - cimbru - oregano - tarhon
300 g carnati afumat
200 g kaizer
patrunjel verde
marar verde
sare
ulei

MOD DE PREPARARE RETETA GULAS DE FASOLE BOABE

Fasolea boabe se spala bine si se pune la inmuiat in mai multe ape, de seara pina dimineata, cand se arunca apa de pe ea. Cepele se curata si se toaca marunt, apoi se inabusa in putin ulei. Carnatul se taie felii subtiri, la fel si kaizerul.
Dupa ce ceapa s-a calit adaugam pasta de gogosari, piper, boia, feliile de carnati si de kaizer si usturoiul presat.Amestecam bine apoi adaugam fasolea si apa cat sa acopere fasolea. Adaugam sarea si celelalte condimente si lasam sa fiarba bine toate. Cand sunt fiarte fasolea, carnatul si kaizerul, presaram deasupra patrunjel verde si marar verde, tocate fin.

Poftă bună!

| Liora explică:

Multumesc pentru Ajutor tuturor :* mi-ati fost de mare ajutor!

| l1feincolor a răspuns:

Http://www.retete-mancare.ro/retete-culinare-Gulas_unguresc-e0.html
...eu nu am mancat niciodata.dar o sa incerc sa vad cum ee
[ sper ca te-am ajutat ] :X funda;;)

| remusrufa a răspuns:

Timp de preparare:
1 ora si 40 minute (complexitate medie)

Ingrediente:
3 pumni de fasole uscata
1 ceapa rosie
1 ceapa alba
4-5 catei usturoi
2 linguri pasta de gogosari
1 lingurita rasa boia
1 lingurita rasa piper
cate un varf de cutit :
chimen
cimbru
oregano
tarhon
300 g carnati afumat
200 g kaizer
patrunjel verde
marar verde
sare
ulei


Mod de preparare:
Fasolea boabe se spala bine si se pune la inmuiat in mai multe ape, de seara pina dimineata, cand se arunca apa de pe ea.
Cepele se curata si se toaca marunt, apoi se inabusa in putin ulei.
Carnatul se taie felii subtiri, la fel si kaizerul.
Dupa ce ceapa s-a calit adaugam pasta de gogosari, piper, boia, feliile de carnati si de kaizer si usturoiul presat.Amestecam bine apoi adaugam fasolea si apa cat sa acopere fasolea. Adaugam sarea si celelalte condimente si lasam sa fiarba bine toate.
Cand sunt fiarte fasolea, carnatul si kaizerul, presaram deasupra patrunjel verde si marar verde, tocate fin.
Fasolea se serveste cu muraturi alaturi.
Mult succes si pofta mare!