Atunci securizează-ți contul schimbând parola, etc. Poate intră pe acolo ceva „prieten" de al tău care-ți stie adresa de mail și a dat și de parolă!
Cineva e pe contul tau.Ai grija sa nu posteze chestii nasoale pe contul tau
Nu cred ca ar fi asta, ca m-am uitat la setări la logari și toate sunt ale mele nu mi sa părut nimic suspect.
Am schimbat parola pentru siguranța mea, dar nu cred ca ar fi asta ca dacă era ma gândeam ca probabil schimba el parola și nu mai puteam avea acces deloc.
Dacă e un d-ăsta care vrea să vadă ce faci tu, o fi ceva spion?
O fi ceva spion care-ți accesează dispozitivele când dormi și dă follow
Dacă știi că nu ai descărcat nicio aplicație care promite să ai mii de followers, atunci, in mod sigur, o fi vorba de vreo problemă tehnică. Și la Facebook se mai intampla erori de acest fel, dar rar.
Acum, vezi de ce? Probabil, ai rămas in baza lor de date. Ei continuă, chiar dacă tu ai anulat procesul.
Bună!
Ai folosit o aplicație care să îți crească în mod artificial numărul de urmăritori? Acestea, de multe ori, folosesc contul în numele tău. Sfatul nostru este să îți schimbi parola ținând cont de sfaturile https://oradenet.salvaticopiii.ro/......eni-contul și să ai grijă ce tip de aplicații instalezi.