anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

1. Ce părere aveți despre filmul The Game Changers?

2. Am observat că au fost oameni convinși prin acel film să-și schimbe stilul alimentar. E cineva pe aici aflat în situația asta?

3. Dacă da, cum vi s-a părut schimbarea?

Răspuns Câştigător
| aXy99 a răspuns:

Nu l-am vazut, dar am auzit despre ce e vorba.
Mi se pare ca sunt foarte subiectivi si selectivi in informatiile pe care aleg sa le impartaseasca, unele chestii sunt adevarate, dar nu au aplicabilitate generala, ci sunt adevarate in anumite cazuri, iar altele sunt aiureli. Incearca sa manipuleze spunand doar ce le convine. Nu mai tin minte exact detaliile, dar dau un exemplu (nu unul din film, nici macar adevarat, dar este asemanator cu ceea ce se vorbeste acolo):
5 din top 100 cei mai buni atleti sunt vegani. Tare, nu? Da, dar ceilalti 95 sunt omnivori.

3 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Eu cred ca este mai mult propaganda vegetariana si nimic mai mult. Dupa atata reclama la fast fooduri de acum inca 100 de ani la McDonalds de ex. a venit timpul sa fie promovata si mancarea "sanatoasa", dar de ce zic sanatosa, atata timp cat verdeturile vin din culturi tratate chimic nici ele nu sunt cu nimic mai departe decat alimentele procesatewinking
Pe de alta parte exista si adevar in acest documentar si anume este adevarat caci am citit asta in mai multe surse diferite ba am vazut multi doctori care au zis lucrul acesta si anume ca substantele continute de proteina din legume, fructe etc da in corp niste substante care stopeaza procesele inflamatorii, pe cand proteina de origine animala dar in corp substante inflamatorii, deci ca si sportiv de performanta si nu numai ai nevoie si de proteina din carne dar mai ales in anumite etape de proteina antiinflamatorie sa o numim asa.
Pe de alta parte eu nu cred faza ca sportivi de performanta care sunt vegetarieni pot avea rezultate mai bune decat sportivii de performanta care consuma carne fie si ocazional!
Stiu ca pe tine te intereseaza mai ales din punct de vedere practic dar eu nu-s vegetarian desi sunt zile cand incerc sa nu mananc deloc carne, si ma simt bine.
Dar vrem nu vrem suntem construiti sa mancam carne, parol proteine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu l-am văzut, daca ar fi sa mă convingă ceva pe mine ar fi asta.
https://youtu.be/d9uz3P2qHp0
am auzit din experiență altora, în unele cazuri poate fii periculos, spre exemplu vegetarienii/frutarienii sunt foarte sensibili la mediul înconjurător, e periculos să mănânci doar o alimentație pe baza de vegetale într-un oraș aglomerat. orice dieta ai tine trebuie susținută și după mediu.

| Macrobiotic a răspuns:

Apropo, domnișoară_Știe_Totrolling on the floorrolling on the floor Am venit până aici(la tine - dar uită-te la ținuta tarolling on the floor ) Mi-aș fi dorit să porți ceva mai exotic tongue tongue