| NarcisaLalala a întrebat:

Am si eu cateva intrebari la dumneavostra. Am varsta de 17 ani, inaltime 165 si 70 kg. De 2 zile mi-a ajuns si mie coletul cu Cafeau Verde macinata. Am baut o cana dimineata una la pranz si una la cina. As dori sa slabesc circa 15-20 kg.In cat timp as reusi sa slabesc?... Voi avea o problema daca consum de 3 ori pe zi? si ultima intrebare. ajunsa la greutatea propusa si nu voi mai continua sa beau Cafea Verde, as avea sanse sa pun inapoi acele kilograme?

Răspuns Câştigător
| SergiuBoss11 a răspuns:

Daca slabesti mult si repede apar vergeturile si multe probleme inestetice la nivelul fizicului tau.
cea mai eficienta metoda pentru a slabi si pentru a arata decent este sportul.
inainte de a recurge la tot felul de metode de slabit incearca si cum zic eu.sa limitezi carbohidratii (sub 150 in fiecare zi) si sa faci miscare(dar nu vrajeala:kangoo jumps si alte rahaturi unde tragi mata de coada).
Nu zic ca nu are efect cafeaua verde, spun doar ca nu are efectul pe care ti-l doresti tu.
Stiam ca e ceai verdelaughing, nu cafea verde.

| NarcisaLalala explică (pentru SergiuBoss11):

Incerc din rasputeri sa las carbohidratii si tot ce nu este sanatos si fac tot posibilul sa am o alimentatie sanatoasa. Din pacate nu am unde face kangoo jumps in localitatea mea dar in schimb fac cate 200-300 abdomene in fiecare seara + 50-60 genoflexiuni cu cate 5 kg in spate. Aceste exercitii le cam fac de o luna inainte sa beau cafea verde.

Se numeste si cafea verde :);)http://www.beacafeaverde.ro/

Iti apreciez raspunsul!;)

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru NarcisaLalala):

Nu le fa in fiecare seara.alterneaza-le mai bine. o zi faci abdomene si echere si te axezi numai pe abdomen, alta zi faci genoflexiuni si fandari.si iei pauza doua zile pe saptamana(ce e prea mult strica)

| NarcisaLalala explică (pentru SergiuBoss11):

Mersi! Chiar am sa tin seama de ce mi-ai ziswinking

5 răspunsuri:
| NarcisaLalala explică:

Pentru dumneavostra*

| NarcisaLalala explică:

Pentru dumneavoastra*