| Andrusk2 a întrebat:

Buna TPU!
Acum cu scoala online, nu prea mai fac miscare si ma ingrijorez fiindca nu vreau sa accelerez sedentarismul. Mentionez ca stau la casa si curtea o am mica, nu prea am ce face in curte. Ce exercitii imi recomandati si cate minute?

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ai mâini și picioare? Intră pe You Tube.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mers pe jos, pe strada.
40 de minute.

| lifit a răspuns:

Du-te la sala

| andreilittle a răspuns:

Pai ai putea sa faci exercitii fizice in interiorul casei, daca nu stii ce exercitii fizice sa faci, gasesti pe internet tot felul de exercitii fizice pe care ai putea sa le faci sa te mentii in forma, cum ar fi: flotari, genuflexiuni, abdomene, etc... In cazul in care ai bicicleta, skateboard, role, trotineta ai putea sa te plimbi cu ele prin oras. Si ai putea incerca sa si alergi... Sper ca ti-am fost de folos!

| Ramss3s a răspuns:

Salut!

Dacă ai posibilitatea, mersul pe jos sau plimbări cu bicicleta. Cel puțin 30 de minute.

Dar, dacă nu ai posibilitatea, atunci recomand să „alcătuiești" un set de exerciții pe care să îl respecți în fiecare zi. De exemplu, flotări, sărituri cu genunchii la piept, abdomene, genuflexiuni și echere (în această ordine). Recomand să începi cu un set de câte 5 din fiecare dacă nu prea ai făcut mișcare. Apoi, de la o săptămână la alta să mărești „miza", adică treci la 10, în următoarea săptămână la 15 și tot așa. Apoi îți setezi tu limita. Aceste numere pe zi, mă refer. Să zicem că faci un set de 10 pe zi. Deci pe săptămână poate însemna un set între 10 și 70 (depinde de câte zile pe săptămână vrei să faci. Adică, dacă în fiecare zi sau nu).
Echerele sunt exerciții pentru abdomen. Găsești tehnica dând un simplu search pe Google.

Sper să te ajute!
Spor!