| licdawq55 a întrebat:

TPU! eu sunt la un club de fotbal si vreau sa stiu daca pot deveni fotbalist chiar daca nu urmez un liceu sportiv... multumesc astept raspuns. dau funda ♥

Răspuns Câştigător
| DanielGeorge a răspuns:

Din experienta mea iti spun ca nu conteaza ce liceu urmezi, conteaza sa fii la o echipa buna (adica sa concurezi cu colegii tai pentru post mereu), sa ai un antrenor foarte bun si sa muncesti foarte mult suplimentar. Adica e normal sa ai un antrenament pe fiecare zi cu antrenorul tau, dar pe langa asta sa lucrezi si tu acasa forta sau pe stadion procedeele tehnice. Doar prin foarte multa munca si seriozitate se poate ajunge la marea performanta. Succes, vei avea nevoie!

3 răspunsuri:
| Alexandru0007 a răspuns:

Poti deveni, daca te tii de treaba acolo la club.multa bafta

| Public22 a răspuns:

Daca ai noroc nu-ti mai trebuie niciu liceu, normal si talent

| Mihai_Chirica_2000 a răspuns:

Salut.Tu poti deveni fotbalist,depinde de performantele tale si sa nu te apuci de golanit(fumat,alcool, droguri, etc...), dar ai mai multe sanse sa devii fotbalist daca urmezi un liceu sportiv, pentru ca ti se dezvolta musculatura mai mult.In orice caz, daca tu chiar vrei sa devii fotbalist profesionist ar trebui sa te inscrii la juniorii unui club macar din liga 1 din Romania pentru a deveni mai cunoscut.