anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.Stie cineva cam cat se castiga la o echipa de fotbal feminin din afara? As vrea sa ma apuc de fotbal feminin aici, sa fac performanta, sa invat tot ce e de invatat aici si mai apoi sa ma ridic.Sau puteti sa-mi recomandati niste sporturi pe care as putea sa le practic si din care se castiga bine atat aici cat si in afara.ma intereseaza mult fotbalul chiar daca stiu ca fotbalul feminin nu e prea cautat/

Răspuns Câştigător
| CosminM a răspuns:

Mh, la fotbal feminin nu se castiga prea bine, la noi in tara nici vorba sa se castige ceva, dar nici afara nu sunt foarte bine platite fotbalistele. In schimb un sport "banos" pentru fete ar fi, tenisul si ar mai fi cateva, gen: handbalul, patinajul artistic, chiar si innotul, dar parerea mea e ca tenisul le intrece pe toate! (la fete)
Muult succes:*

3 răspunsuri:
| CosminM a răspuns:

Depinde, ce e drept e ca tenisul coasta putin cam mult, dar merita. Depinde si de clubul la care faci, poti sa platesti pe sedinta ( ceea ce nu iti recomand daca vrei sa faci de performanta deoarece e undeva la 40 50 lei (cel putin la mine in oras asa e) si atunci te coasta ft ft mult) sau daca platesti pe luna e undeva la un mil jumate 2, dar nu bag mana-n foc ca e atata, poate la tine in oras e mai ieftin, ti-am spus, depinde de club, dar daca tu zici ca te vei tine si iti vei da toata silinta eu zic ca merita.
Muult succes iti doresc:*

| UbexFlo a răspuns:

@CosminM mersi mult.Chiar de tenis o sa ma apuc chiar daca e cam tarziu pentru mine.O sa fac scoala la fara frecventa si o sa muncesc mult la tenis si sper sa ajung undeva"sus".happyApp.Stii cumva cam cat costa lectiile de tenis?

| UbexFlo a răspuns:

@CosminM tocmai am vorbit cu o tipa care mi-a zis ca a vorbit cu un fost tenismen de renume actual impresar care a zis ca nu exista sanse la varsta asta.Sincer nu stiu de ce sa ma apuc.Handbalul nu-mi place.nu-mi plac jocurile de echipa cu exceptia fotbalului.sad Sincer nu stiu de ce sa ma apuc.Situatia e complicata la mine, adica vreau sa fac ceva din care sa iasa bani(de preferinta un sport ca sa si slabesc)si sa pot pleca cu usurinta de prin zonele astea happy Nu prea iti pot spune multe chestii aici, nu stiu cine mai cauta prin istoric laughing)