| Mrwazz a întrebat:


Ce ar trebui sa iau pentru cresterea masei musculare, vreau sa merg la sala si as dori sa stiu daca este ceva ce ar putea sa ma ajute sa ma dezvolt mai repede. Tin sa mentionez ca am 18 ani, 1.76m si 76-77 kg. Poate recomanda cineva vreun produs?

14 răspunsuri:
| Pool77 a răspuns:

Proteine,sau steroide laughing
Proteine si creatina, insa mai multa mancare. Cat mai multa mancare, mancare si mancare.4-5 mese pe zi cel putin, langa el un protein shake si e ok mai mult decat suficient.

| RAY a răspuns (pentru Pool77):

Proteinele sunt eliminate prin urina daca sunt prea mult, culturismul ajuta la formarea masei musculare si faptul a nu repeta mereu acelasi numar a te autodepasi zilnic

| RAY a răspuns (pentru Pool77):

A manca de 4, 5 ori pe zi isi termini stomacul in timp, nu are importanta de cat ori manci si cat manci in 24 de ore

| Pool77 a răspuns (pentru RAY):

Hai ma, serios? laughing))))))))
Pun eu pariu cu tine, la notar cu semnatura si chiar scris daca vrei, ne apucam amandoi de sala sau alegem doi baieti care sa se apuce iar pe unul il hranim cum zici tu, adica fara importanta adica 1-2 mese pe zi cu cate o felie de paine ca mna nu conteaza, si pe celalt il hranim cum zic eu de 4-5 ori pe zi cu mese bogate in proteine, ce zici care ia in kg si face muschi mai mari si fumosi?
Nu te mai fa de ras, cu proteinele sunt de acord nu este nevoie de 1kg pe zi ajunge 2g/kg

| RAY a răspuns (pentru Pool77):

Omule logic ca conteaza cantitatea a ce manci, daca acele doua persoane vor manca 2, 3 feli de paine organismul lor va intra in procesul de infometare vor pierde grasimi apoi dupa 3 zile vor pierde masa musculara pana cand organismul lor se va adapta si la 2, 3 feli de paine, grupul celant daca au 3, 4 mese bogate in proteine si nu vor depune efort vor depune tesut adios,adica grasime, nu are importanta de cate ori manci si cat manci,nu exista studiu stiintific care sa ma contrazica pentru ca e imposibil, ar inseamna ca incalca fizica,legea termodinamici, proteinele nu face masa musculara, proteinele in exces se elimina prin urina si asta o stie oricine care s-a apucat de o dieta proteica, proteinele se transforma in grasime ca orice indiferent de ce manci organismul va transforma totul in grasimi ma refer la extra, culturismul poate mari masa musculara, din nou daca x daca face acelasi tip de excertiti poate ca x sa difere fata de y chiar daca x e vegetarian, masa musculara e genetica, muschiul contine apa in proporti mari

| Pool77 a răspuns (pentru RAY):

Nici nu ma mai obosesc sa-ti explic despre ce este vorba.
E ok asa cum zici tu, bafta mai departe.

| RAY a răspuns (pentru Pool77):

Mai omule cand vei putea demonstra ceea ce afirmi mai discutam, macar numai scrie tampeni, mai manca astia mai multa carne si se ingrasa si nu-i bine sau diete tampite de infometare, ceea ce am scris eu e stiintific nu basme

| Pool77 a răspuns (pentru RAY):

Dupa cum am precizat si mai sus, nu ma mai complic sa-ti explic.
Ramai tu cu explicatia ta "stiintifica" si lasa-ma pe mine sa mananc de 4-5 ori si ce vreau in timpul mesei.
Multumesc, iar cel care ne-a intrebat va decide el ce face.

| RAY a răspuns (pentru Pool77):

Manca si de 8 ori cine te opreste

| RAY a răspuns (pentru Pool77):

Cantitatea şi frecvenţa meselor nu afectează caloriile pe care le ardem în cursul unei zile. Ce contează cel mai mult la slăbit este să ştii exact ce aport caloric îţi aduc aceste mese", mărturiseşte cercetătorul-şef, dr. Milan Kumar, citat de „Medical News Today".

Citeste mai mult: adev.ro/n35n9r


http://www.steroizi.ro/......urismului/

| Pool77 a răspuns (pentru RAY):

Nu ma opreste nimeni dar ma enerveaza cand aud prostii, mai ales prostii mari de care vorbesti tu.
Hai ca ma fortez sa-ti explic, oricum n-am ce face acum.
"nu are importanta de cat ori manci si cat manci in 24 de ore" Prietenul care a castigat locul 2 la concursul balcanic de culturism, manca din 2 in 2 ore. 8-10-12 (intelegi si tu ce vreau sa spun), asta inseamna ca a castigat locul 2 prin noroc si nu prin mancare.
"nu are importanta de cate ori manci si cat manci" O ba da are, si inca cat.De exemplu daca nu mananci dimineata-amiaza si dupa masa deloc, insa tu la 10 bagi 2kg de cartofi prajiti cu carne afumata iti garantez ca iei in grasime. Daca nu conteaza asta inseamna ca nutritionistii sunt degeaba acolo,ca oricum nu conteaza ce mananc sau cand mananci prosti mai sunt nutritionistii astia ma,de ce nu te angajezi tu sa ne dai sfaturi?
"proteinele nu face masa musculara," Nu mai spune laughing atunci ce fac masa musculura? Orez? Cartofi? Ceapa?
" masa musculara e genetica" Asa zici tu? E genetica? Genetica e pur si simplu forma muschiului, unii suntem mai rotunzi altii sunt mai "tepani" oricine, repet ORICINE poate fi MR, Olimpya CU DESTUI BANI SI STEROIDE.
Iar sa termin asa ultima fraza, personal am facut in totalitate undeva 1 an si 2 lunide sala (cu pauze sau nu m-am dus pur si simplu) primii 4 luni i-am facut exact cum ai scris tu nu conta ce mananc si cand mananc 0 rezultate tot 62 kg, tot 25 in brat.
M-am apucat din septembrie anul trecut, cu o alimentatie pus la punct respectat aproximativ 100% si uite ca am reusit sa ma ingras cam 18kg, desigur nu doar muschi am si grasime (pe care o dau jos intr-o luna daca chiar vreau) dar interesant e ca chiar si MAMA mi-a repetat in nenumarate randuri ca n-am sa reusesc sa ma ingras, la fel si prietenii si rudele. Dupa ce m-au vazut dupa 8 luni, vroiau sa ma duc cu fii sa-i la antrenament.Nu,nu m-am facut Arnold insa m-am ingrasat, m-am latit si mi-am facut un pic de muschi.
Deci, nu am sa-ti mai raspund la nici o alta intrebare face cine ce vrea e corpul lui, insa ce vorbesti tu sunt mai mari prostii decat citatele din biblie.

| RAY a răspuns (pentru Pool77):

Deci tu esti mai geniu ca acel doctor? tu nu vezi ca te faci de ras

| Pool77 a răspuns (pentru RAY):

Exact asta ma fac.

| Mrwazz explică:

Deci, nu vreau sa iau steroizi laughing Am o alimentatie cam dezechilibrata si nu stiu mai exact ce sa iau ca sa fie in avantajul meu (BCAA, creatina, etc) si as dori si o recomandare cu produse de calitate daca se poate. Sunt incepator in acest domeniu, nu prea ma pricep, o sa merg maine la sala sa imi fac abonament cu antrenor personal si parca as dori sa iau ceva pentru a ma dezvolta mai bine. Voi ce parere aveti?