| anonimus1127 a întrebat:

Ce aparate trebuie să folosesc la sala de fitness pentru a scăpa de kilogramele în plus?

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Toate aparatele ajuta la slabit, cu conditia sa le folosesti corect si sa dureze cel putin 30 de minute folosirea lor intensa, ca sa poti arde calori.

| ReddY25 a răspuns:

Pe banda sau bicicleta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ți-aș recomanda, banda de alergat (mai mult pe cea electrică și să o folosești în ritmul cel mai bun pentru sănătatea ta, și crești treptat viteza / nu ți-o recomand foarte mult pe cea manuală, deoarece la aia pui mai multă presiune pe picioare ca să o faci să funcționeze, că practic tu tragi de banda aia ca să meargă, și probabil, dar nu-ți spun ceva cu studii și cercetări, doar așa gândesc, dacă tu tragi de banda aia și pui presiune mai multă pe picioare poți dezvolta mușchi, și bănuiesc că nu asta îți dorești, cred că vrei să slăbești). Recomand bicicleta și stepperul iar.

Dar cel mai mult banda. Adică pentru a slăbi ai nevoie de mișcare și transpirație, cel mai mult, organismul transpiră când îl pui în mișcare, mișcare intensă.

La celelalte aparate ale sălii, dacă mergi nu faci așa multă mișcare deci îți antrenezi mai mult mușchii, și poate chiar îi dezvolți, însă poți face și pauze mici între alergatul pe bandă, spre exemplu și mai poți trage din când în când și de aparatele alea.

Dacă ai kg mai multe și slăbești, ca să nu ți se lase pielea, chiar recomand să tragi și pe aparatele alea din când în când, sau mai întreabă antrenorul la sală ce exerciții să faci, ca să tonifici pielea în zonele în care s-ar lăsa cel mai mult, precum brațe și abdomen.

| DjSannan a răspuns:

Este important să îți creezi un plan de antrenament care să se potrivească nevoilor tale și obiectivelor tale de fitness. În general, pentru a pierde în greutate, ar trebui să încorporezi activități cardiovasculare, cum ar fi alergarea, mersul pe bicicletă sau înotul, și exerciții de întărire musculară, cum ar fi utilizarea de gantere sau benzi elastice de rezistență. Este, de asemenea, important să te concentrezi pe obținerea unei alimentații echilibrate și sănătoase. Dacă încă ai probleme cu stabilirea unui plan de antrenament, ar putea fi util să te consulti cu un antrenor personal sau cu un profesionist în domeniul sănătății și fitness-ului pentru a-ți oferi sfaturi personalizate și sugestii de exerciții

| IceRope a răspuns:

Un aparat de ras și un toaster.

| altvandy a răspuns:

Lacăt pe frigider