| CocaineeeD a întrebat:

Ce exerciții și de cate ori pe zi, săptămână, luna..ar trebui să fac pentru pătrățele? Am încercat cu 100 abdomene pe zi timp de o luna și nu s-a schimbat mare lucru.. aștept niște sfaturi..(sunt fată) Mulțumesc mult!

Răspuns Câştigător
| twas a răspuns:

Incearca exercitiile de pe canalul FitnessBlender, sunt foarte bune: https://www.youtube.com/results?search_query=fitness+blender+abs
Pe langa exercitiile pentru abdomen trebuie sa faci si cardio si sa ai mare grija la ce mananci. Iti las inca un video din care poti afla mai multe: https://www.youtube.com/watch?v=6m604AOx4Nw
Succes!

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

In primul rand nu poti slabi doar la burtica,cand slabesti,slabesti totul, abdomenele nu doar ca au efect zero dar strica coloana, o dieta high carb isi dau un site sa vezi ce ai voie sa manci, manci zahar, paine, paste fainoase, mezeluri, alte minuni nu are rost sa incepi, poti dansa dance slabind uite http://adio-grasime.ucoz.ro/video/vic/danseaza_si_slabeste

desigur eu recomand ridicare de greutati + cardio indiferent de sex,varsta, imi amintesc de batrani de la sat muncesc si nu au nimic,munca, mancare sanatoasa, poti manca bio manca bio, manca carne, oua, ulei de cocos etc

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru RAY):

Daca vrea patratele trebuie sa tina o dieta low carb.

| RAY a răspuns (pentru SergiuBoss11):

Da-mi o singura dovada stiintifica care dovedeste afirmatia ta

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru RAY):

Este foarte importat sa intelegem importanta carbohidratilor in alimentatie, indiferent daca vrem sau nu sa slabim. Carbohidratii simpli nu sunt recomandati in procesul de slabire pentru ca duc la eliberarea rapida a unor cantitati mari de insulina care duc la depunerea de grasime, in comparatie cu carbohidratii complecsi care datorita digestiei mai lente, elibereaza treptat insulina, iti dau energie mai mult timp, tin de foame si nici nu favorizeaza depunerea de tesut adipos.

Sunt recomandati carbohidratii complecsi cu un indice glicemic de maxim 65, acestia fiind responsabili pentru crearea unei energii constante a corpului, asigurand buna functionare a corpului.

| RAY a răspuns (pentru SergiuBoss11):

o dieta low carb nu scoate carbohidtrati din dieta zilnica, multe legume avem voie sa mancam apoi dupa 14 zile putem include si fructe chiar,totul e sa facem corpul sa foloseasca grasimea,toata dieta sta in eliminarea zaharului ceva nociv si produse din grau,logic ca orezul, cartofi fierti sunt sanatoase,cartofi dulci chiar sunt eficienti cand faci sport, nu este eliminarea carbohidtratilor dieta, orice produs din zaharoza, amidon face ca corpul sa depuna grasimea pe abdomen si creste rezisdenta la insulina ceea ce duce diabet, bolii cardiace, daca tu spui ca e buna dieta low carb de ce sunt atat de multi bonavi? in usa in anii 70 sa renuntat la grasimi, carne, in anul 2015 o treime e obeza de ce? de ce stramosi nostri nu aveau bolii din ziua de azi? de vina este zaharul ceea ce poti consuma in diete low carb si painea care ce are nutritiv, si painea are zahar in ea

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru RAY):

Ok,eu timp de 3 luni de zile, aveam antrenamente foarte intense si dupa fiecare antrenament mancam fructe si acasa legume.chiar si cartofi dulci copti.N-am reusit sa fac abdomen astfel. Apoi, am vorbit cu un instructor si mi-a spus:"Daca vrei abdomen, proteine multe, 2 g pe kg de corp(la barbati) si 1 g de carbohidrati pe kg de corp timp de 4 zile a 5-a zi consum mediu de carbohidrati 2g pe kg de corp si a 6-a zi consum ridicat 4g pe kg corp.pentru energie si revitalizare. Vreau sa-ti spun ca intr-o luna nu numai ca aveam patratele, dar eram si foarte definit. ajunsesem la 7% grasime corporala(de la 18%).
Tin sa precizez ca nu fac sala ca sa fiu animal mare, ci doar sa arat foarte bine.
A, da, in dietele low carb nu cresti in forta.Nu vei putea mari greutatile daca o urmezi.Pur si simplu te modeleaza.
Abdomenele se fac de 3 ori pe saptamana, maxim. Abdomenul este un muschi, ca si bicepsul, tricepsul, pieptul.Are nevoie de timp pentru a se reface.

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru SergiuBoss11):

Am uitat sa precizez.Bagam si 4g de carnitina inainte de fiecare antrenament.

| RAY a răspuns (pentru SergiuBoss11):

Scuze eu am inteles altceva, eu am inteles (
26 August 2015 16:56
Artizanul a răspuns (pentru RAY25TM):
Daca vrea patratele trebuie sa tina o dieta low proteine
,

ai dreptate trebuie proteine, dar trebuie si legume, din lista aia si ceai verde, eu nu fac abdomene pentru ca afecteaza coloana, eu fac bodybeast am 2 gantere de 10 kg sunt incepator, apoi bag insanity 30 de minute, am peste 10 kg, nici nu ma gandesc la patratele ca am destula grasime abdominala, programul este pentru tot corpul, eu nu sunt obsedat de piept si de tot corpul, important e sa slabesc si sa nu dau muschi jos ca sunt esentiali

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru RAY):

Nu afecteaza coloana.
https://www.youtube.com/watch?v=emKAokYovek
unii sunt reticenti in ceea ce priveste acest program, dar functioneaza de minune si nici nu te solicita foarte tare, decat in primele antrenamente.Nu il vei face zilnic, ci de doua trei ori pe saptamana.(Acum fac ceva mai intens, dar pentru inceput este perfect!)
Nu imi place sa urmez antrenamentele altora.Inainte de a te numi sportiv, trebuie sa iti cunosti foarte bine corpul si sa-ti cladesti un antrenament potrivit pentru el.
Uite, eu nu suport cand ii vad pe cei ce fac un numar prestabilit de repetari la fiecare serie."am facut 10 la prima, acum fac 8 dupa 6 apoi 8", mi se pare ca freaca menta.De cate ori mi-am antrenat o categorie, a fost pana la epuizare.
Mergeam la sala, ma antrenam o ora juma. tate si dupa mai stateam 4-5 ore ca n-aveam ce sa fac, dar m-am tot lasat fiindca am avut bac-ul.4-5 luni numai shaorma, meniuri, kfc si energizante.In prezent am 78 de kg si 1, 86 inaltime, dar am inceput sa trag din nou.
E bun batonul cu ceai verde, nu-i asa?:))

| RAY a răspuns (pentru SergiuBoss11):

Eu beai ceai verde doar, nu batoane nu nimic, te cred ma bucur ca faci sport

| CocaineeeD explică:

Nu sunt grasă. ..nu vreau sa slăbesc. Vreau pătrățele